Reev - Oł maj fakin Gadness, ale ten stajl jest przestarzały! A tak na serio, to przesadziłeś z rozmyciem, a co za tym idzie - zwaliłeś kompletnie głębię. Brzydkie świetliki, C4D w tle, pędzle, do tego ten napis przy takiej asymetrii nie wygląda zbyt ładnie z tej strony. Ode mnie tylko 2.
Reev, dla mnie liczy się efekt. Nie wiem po kiego grzyba pchałeś te postacie na tło. Rozmazanie okropnie wygląda, było trzeba się pobawić z teksturami lepiej.
Radzio, mi się podoba :)
Radzio - klimatycznie. :-) Chociaż ten napis oczywiście ssie, w ogóle bym tu żadnego nie dawał.
Cheater - 1 +
de ace - to temat o sygnach -.-
Słabo, słabo, słabo. Nie ma w tym nic wyjątkowego.
Ja bym się jednak skłaniał do tego, że to JEST sygna. Bardziej to pasuje do sygnatury niż to, co Ja lub Ty, For3verze, mamy w opisach. ;-) Co nie zmienia faktu, że wygląda to... słabo. Chociaż dość ciekawie. 3
6, za to, że ktoś docenia piękno jakie niesie za sobą minimalistyka ; D
Fajne, ale mógłbyś dać stock bo mi to wygląda jakbyś wyciął to ze zdjęcia i rozmył tło. Na razie 4+ ale daj stock.
Pisałem ci już, nie lubię tych twoich rozmazań i prześwietleń. Napis okropny.
Se3a - prześwitujące ramki ssą, wolałbym tu zwykłą, grubą czerń lub może nawet zieleń. Poza tym napis... Nie wiem, ja takiego czegoś nie nazywam sygnaturą.
Reev - wygląda jak amatorskie zdjęcie po amatorskiej obróbce, niestety. Rozmycie prezentuje się ohydnie, prześwietliłeś, napis ssie, zero cienia... Wady można by wymieniać przez cały czas.
Reev, twoja sygna jak dla mnie na dobre 3+.
Jedyne co mi się w niej nie podoba i to razi to to rozmazanie.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!