Jaki stock? Widać, że jest więcej kontrastu i światła. Jeśli nie masz zamiaru w ogóle oceniać, to nie oceniaj, bo ci wiecznie nic nie pasuje.
Piszę, że mało zrobiłeś. Poprawiłeś tylko kontrast z tego co widzę. Może i jest ładne, ale ja tu żadnego postepu nie widzę oprócz tego, że nie nawaliłeś kolorowych brushy i światełek -,-
ja tak samo..po to prosiłem o stock..kontrast i rozmycie...bez oceny
Za przeproszeniem- mam ci kur*a pokazać xcf, F3?
Po co mi xcf., widzę ile zrobiłeś...
Napis mi się nie podoba no i samochód jest zbyt mało uwydatniony, przez co słabo rzuca się w oczy. Przede wszystkim napis musisz wtapiać, napis musi pasować zarówno czcionką, wielkością, kolorystyką, dynamiką jak i ułożeniem do sygnatury. Tutaj masz na przykład dość statyczny, elegancki tag, więc dajesz coś eleganckiego. Zresztą nadal modne są czcionki standardowe typu Arial, Verdana itp. Staraj się też uwydatniać bardziej auto kolorystycznie w stosunku do tła, ponieważ to focal (w tym wypadku auto) jest na pierwszym planie i to on powinien rzucać się jako pierwszy w oczy, a u Ciebie wygląda to zbyt liniowo. Dam 4=.
Hmmm... Taka... Inna. Ale bardzo ciekawa. Nie podoba mi się w niej to, że nie dopracowałeś wszystkiego. I nie powiedziałbym, by aż takie rozmycie było tutaj potrzebne. Do tego ssą ramka i te wzmocnienia kolorystyczne po bokach. 4=.
de_ace - nie wiem czemu, ale Twoje sygny mają coś w sobie... Tylko widzę jedną niedoróbkę - przy prawej ręce tego w białym widać ciemną kreskę taką... Ale i tak cudo - 6.
Cheater- Ja tam bym tego sygną nie nazwał, chociaż coś odmiennego. 2
De_Ace- Ja tam nie wiem co tu takiego cudnego :D 4
Co tu dużo pisać. Świetne, tylko gdzie napis?! 6
a mi się tam podoba 4+ ;)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Tutaj akurat dobrze, że dużo nie napaćkałeś. Bardziej mi się w oczy rzuca ferrari, ale to przez tą czerwień :P 4
Shigeto, kolejny co tego nie rozumie- nie robiłem za dużo, bo zapewne zniszczyłbym stock, więc jeśli na serio Ci się nie podoba, to nawet nie oceniaj.
to ja ci dam rade..po co dajesz to do oceny ? praktycznie nic nie robisz..ostatnio tylko 15 minut pobawisz się rozmyciem i światłem i dajesz do oceny..rozumiem że stock jest fajny dlatego warto go lekko przerobić..ale bez sensu dawać to do oceny z nadzieją na 5/5..zrób jakąś prace w końcu bez auta tylko z postacią, z c4d,cm itp...ja też bez oceny