Rada ode mnie : postaw na jakość, nie na ilość
niebieski..tam różowy a tam zielony..za dużo tego wwalasz..powstaje '' cukierkowy - (kolorowy ) '' chaos
a napis nijak nie pasuje..po prawej stronie to wszystko różowe jest chyba alfą, bo patrząc na sygne dopiero potem dostrzga się samochód..a co dopiero napis ;)
Reev - nie jest źle, tylko prześwietlikowałeś ją. No i standardowo nie podoba mi się czcionka użyta do napisu, jak i samo jego umiejscowienie oraz przeszarpenowanie. 4.
Odpowiem na szybko :)
Radzio - 5
Shigeto - 3+
Reev - 4-
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Siekierka, wiem że przesharpenowałem, dopiero dzisiaj się zorientowałem.
Reev- Powinieneś bardziej się do tego przykładać, bo wygląda na robioną w pośpiechu. Wszystkiego nawalone, kolorowo, jakieś światełka, brusze, tekstury... Naucz się najpierw jednego pożądnie, potem następnego itd. 2
Shigeto.... 2
Bazyl przepiękna ;dd
Reev... taka do du*y trochę ;d 3
Radek a ta twoja...... NAJLEPSZA !! :D 6
deew - 1..nie skomentuje tego szajsu..
DEEW- Człowieku, jak jeszcze raz takie coś wstawisz to normalnie posta usunę. Popatrz sobie na jakieś ładne sygny, poczytaj tutki, nawet takie do osobnych efektów i ćwicz wszystko po kolei, bo niestety z tego syfu nic zobaczyć nie można i po prostu okropne jest. 1
Reev- Też okropne. 1
Cheater - Sygna gorsza od stocka haha...A w ogóle co to za stock?! Ochyda 1.
Reev - Nie lepsze 1+
Ciekawy napis, ale trochę zlewa się z autem. Ramki mnie te zaczynają nudzić. Nom, takie 3+.
Radon - ramka beznadziejna..napis odstaje od tła, powinien być wtopiony, kolor auta za bardzo nasilony.taki sztuczny się wydaje..ogólnie słaba ćwicz dalej..
PS/ jak ktoś chce może ocenić moją z podpisu ;)
Radzio - tylko tyle, widzę, że rozmycie skopane na całej linii i napis źle umiejscowiony.
Radon - napis bardzo ładny, ramka nie na te czasy, zbyt mało efektów. Dałbym tutaj jakąś mgiełkę. Jak na pierwszą sygnę to 5, a normalnie to 4=.
Radzio - jak dla mnie bomba. Cudownie klimatyczna.