Ja na swoim pulpice, mam nawalone i to konkretnie :D od przeróżnych folderów poprzez zdj., programy, wyszukiwarkę i jacha oczywicha, że gry z serii NFS ;) Mam czarną tapetę i używam Windows XP (tak, wiem xD)
Screena nie dam, bo nie mam a nie chce teraz mi się z tym bawić :P
Ładnie i spokojnie ~ Radzio, ale skoro wszyscy korzystają to why nie stworzycie sobie oddzielnych kont? Co do wyglądu no to powiedzmy, że 4 dam za porządek, ale za szarą codzienność tylko 4 : ) 4/6
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Demi, u mnie też Minecraft jest xd
Radon ~ podoba mi się porządek : ) Oczywiście za tapetkę ogromny plus, ale psuje moim zdaniem efekt ten pasek, a raczej jego wygląd. Poszperałbym w rocketdock'u w poszukiwaniu czegoś lepszego albo i nawet pobrałbym inny wygląda : ) 5/6
Reev ~ niezły bałagan. Nie lubię tego... u mnie na pulpicie widnieje zaledwie 1 ikonka i pasek rocketdock'a. Uporządkowałbym to na Twoim miejscu. 2/6
S13 ~ Minecraft? Boże nie! Tapetka ładna i w miarę porządek, ale win.7 aż się kusi o pewne modyfikacje bo taka tu pustka ;x 3/6
No i na koniec ~Shigeto
Oceniam Twój pulpit bo jedna rzecz mi się rzuciła w oczy taka, że aż musiałem o niej napisać. Wszystko ładnie i porządeczek jest tylko szkoda, że na tym "pasku" pogody pisze: Today; Tomorrow.... i nagle: środa - strasznie nie wiem czemu mnie to wkurzyło ;x No i tyle, a tak to b. ładnie. 5+/6
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Gdzie Ty masz pasek zadań? Tapeta wygląda na przerabianą. Takie strasznie piaskowe (kolor) to wszystko. 4+