Gdzie Ty masz pasek zadań? Tapeta wygląda na przerabianą. Takie strasznie piaskowe (kolor) to wszystko. 4+
Radon ~ podoba mi się porządek : ) Oczywiście za tapetkę ogromny plus, ale psuje moim zdaniem efekt ten pasek, a raczej jego wygląd. Poszperałbym w rocketdock'u w poszukiwaniu czegoś lepszego albo i nawet pobrałbym inny wygląda : ) 5/6
Reev ~ niezły bałagan. Nie lubię tego... u mnie na pulpicie widnieje zaledwie 1 ikonka i pasek rocketdock'a. Uporządkowałbym to na Twoim miejscu. 2/6
S13 ~ Minecraft? Boże nie! Tapetka ładna i w miarę porządek, ale win.7 aż się kusi o pewne modyfikacje bo taka tu pustka ;x 3/6
No i na koniec ~Shigeto
Oceniam Twój pulpit bo jedna rzecz mi się rzuciła w oczy taka, że aż musiałem o niej napisać. Wszystko ładnie i porządeczek jest tylko szkoda, że na tym "pasku" pogody pisze: Today; Tomorrow.... i nagle: środa - strasznie nie wiem czemu mnie to wkurzyło ;x No i tyle, a tak to b. ładnie. 5+/6
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Demi, u mnie też Minecraft jest xd
Ładnie i spokojnie ~ Radzio, ale skoro wszyscy korzystają to why nie stworzycie sobie oddzielnych kont? Co do wyglądu no to powiedzmy, że 4 dam za porządek, ale za szarą codzienność tylko 4 : ) 4/6
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Ja na swoim pulpice, mam nawalone i to konkretnie :D od przeróżnych folderów poprzez zdj., programy, wyszukiwarkę i jacha oczywicha, że gry z serii NFS ;) Mam czarną tapetę i używam Windows XP (tak, wiem xD)
Screena nie dam, bo nie mam a nie chce teraz mi się z tym bawić :P