Czyli mam rozumieć, że to disco polo i ta muzyka klubowa, co tam masz, to Twoich rodziców?
EDIT:
@DOWN - a ja NIENAWIDZĘ DISCO POLO!
tak... To DISCO POLO czy własnie nutki Klubowe to moich rodziców, które się zapodziały podczas tworzenia płyt MP3. Nie powiem DISCO POLO lubię bo naprawdę nieźle się człowiek przy nich bawi i nie raz robimy z ojcem wiochę jadąc autem, a tu np. od głoszone na full disco polo i szyby opuszczone na maxa by każdy słyszał ten baasss haha ; )
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
No, Diego, widzę, że nas dużo łączy. Obaj mamy to samo imię, jesteśmy w tej samej sieci telefonicznej (Play)... No i na Twoim pulpicie są foldery o tej samej nazwie co u mnie (tyle, że ja mam je na dysku D). Zmień kolor paska zadań i zmień położenie folderów (najlepiej przenieś je na któryś dysk :)) Usuń tą ikonkę "PLAY".
za długo i za dużo roboty tak jest dobrze ;) :d
Widzę, że dziewczyny to Twoja pasja (tak sądzę po tapecie). Radzę usunąć te ikony, ściągnąć jakiegoś dock'a np. RocketDock i tam je dać. :) Wywal te gadżety. :D
Czy ja wiem czy rady S13 są dobre. Mnie się tam wszystko podoba ;> A rocketDock do d*py jest i tylko spowalnia i zaśmieca pc.
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Nie mam zamiaru nawet usuwać widgetów, bo muszę sprawdzać stan ramu i GPU.