Miesiąc temu widziałeś screena z NFS Payback z Hondą Civic? XD Chyba dałeś się nabrać, bo takiego screena nie ma i nie było w sieci. I nawet tego nie podważaj, dam sobie rękę uciąć za to.
Z pewnością będzie ich dużo, bo będzie nawet salon samochodowy im poświęcony :P
Był na pewno pamiętam dobrze, znam się na autach i wiem co widziałem był rzut z lotu ptaka jakby, screen zrobiony nocą. Ciekawe jak z SUVami bo dopiero pokazali jednego, a liczę na co najmniej jednego od każdego ważnego producenta
Na dzisiejszym trailerze był Civic. Z Siekierą ogarnialiśmy auta z wideo i mogę z pewnością powiedzieć że był tam CTR :v
Szkoda, że wraków będzie tylko 5... Była to bardzo zapowiadana nowość, a ich liczba nie powala. Niestety, może to być związane z niedużą carlistą. Ale furki ujawnione w trailerze są supcio i pod względem różnorodności carlisty z pewnością Duchy nas nie zawiodą! Co w sumie jest najważniejsze :P
Ja liczę na minimum 100 aut inaczej tego nie kupię tym bardziej, że cena nie jest niska - ponad 300zł za deluxe
No to nie kupisz, Jezusie Nazareński, jak nie ty to kto inny Cię wyręczy w zakupie "twojego" egzemplarza :v
Co do aut i ich modów - ciekawi mnie jak będzie wyglądała rotacja części do zakupu? :p
Skoro konkurencja potrafi oferować po 200 i więcej aut to od NFS wymaga się tego samego, proste - bo co niby do niego ma przekonać skoro pod innymi względami nie bryluje również? haha
Siekierka jesteś pewny, że tamto żółte Porsche to GT3? A może Cayman GT4? :)
Radzio - odróżniałem to z tego co pamiętam po linii szyb - w 911 to schodzi płynniutkim łukiem, w Caymanie GT4 jest bardziej wywalone w górę i ma kant. Inna sprawa - tamten spoiler wyglądał żywcem jak oryginalny z GT3 RS :)
A, SlavicBoy - studiuję design ze specjalnością projektowania pojazdów także... auta po liniach jestem w stanie odróżnić...
Co nie wyklucza obecnosci najnowszego Civica w grze !
Ten samochód przed Civicem to Skyline R32 :) Nie ma co - w Payback będą wszystkie auta z NFS 2015. Carlista przekroczy 100 jak nic.
Serio nikt z nas tego nie zauważył? XDDDDDD I w ogóle nie jestem przekonany do tego, że w Paybacku powróci carlista z NFS 2015. Do tej pory w NFS nigdy takie coś się nie zdarzyło (no chyba, że w Shiftach).
Czemu dalej wciskają tą starą, przebrzydłą lanosowata impreze, skoro od kilku lat jest już względny sedan nowej generacji? Ktoś to potrafi wyjaśnić?
Lanosowata Impreza była w NFS '15. Po prostu przenieśli gotowy model z częściami do Payback ;)
Danio w poprzednich częściach to nie było możliwe ;) Teraz każdy kolejny NFS będzie na tym samym silniku więc nie ma przeszkód. Tym sposobem w każdej kolejnej odsłonie będzie więcej aut :)