Skoro w grze będą mikrotransakcje, to jest niemal pewne że brakujące wozy będą w DLC. Nie przepuściliby takiej okazji do zarobku. A auta są zapewne droższe, bo będziemy albo więcej zarabiać w porównaniu do NFS 2015 albo możliwości zdobycia kasy będzie więcej.
No za e46 czy inne auta do 10-15 lat wzrost cen 2x< to rozumiem, ale rumple pokroju golfa I czy Mazdy NA? To się w pale nie mieści...
Beka trochę z tymi cenami xd może tłumaczyć to średnią posiadanych pieniędzy mieszkańców Silver Rock :'D
Według mnie bardzo dobrze, że są wysokie :) Zauważcie, że będziemy wygrywać części i kasy na tuning będzie szło dużo mniej.
rezygnuje z zakupu tej gry lista aut wcale nie zaskakuje przez 2 lata zrobili raptem 30 aut to jest jakies kuriozum totalne
Utwierdzili mnie tym, że nie warto brać na premierę i lepiej zaczekać do Świąt.
Trochę odkurzę wątek - o ile pojawienie się Infiniti w DLC nie rzuciło mnie na kolana, o tyle pojawienie się Mini uważam za strzał w dziesiątkę! Czekałem na tę markę i cieszę się, że padło na Countrymana. Jeszcze Porsche Macan by się przydał i może Lamborghini Urus?
Still waiting for Nissan 370z :( a już w ogóle chcialbym Lexusa RC F, no ale to marzenie niespełnialne. Dla mnie Mini to ostatnia marka która powinna być dodana do NFSa.
Mi też brakuje 370z. Dodałbym też Porsche Singer.
Chociaż wiem jaka jest sytuacja to i tak mocno bym chciał Toyotę AE 86 Trueno.
-Supra
-RX-8
-Impreza II generacji
-Skyline R33
-Mercedes w124 Evo II
- Lancer Evo 10
-Ferrari 488
- Mercedes SLR/SLS
-Mercedes SL 65
-Mercedes CL 63 black series
-Ferrari F12 Berlinetta
-Lexus LFA
-Mitsubishi Eclipse II generacji
-Dodge Challenger (stary)
-Lamborghini Gallardo
-BMW X5
-Ford GT 05'
-Volkswagen Scirocco (ten nowy i ten z lat 80')
- VW Corrado VR6
Ta wiem ze duzo aut i wgl.