Aston Martin DB11 i VW Beetle potwierdzone :) Chyba więcej nowych nie było?
Nie było. Mi marzy się Dodge Dart '68, mój brat ma go w Hot Wheelsach i spodobał mi się jak go zobaczyłem :D ogólnie chciałbym sporo starych muscle.
[movie=youtube]5huzFz3V3q8[/movie]
Odpalajcie od 55 sekundy - jakie samochody są w tle i jaki to dokładnie model Audi? :D
Tam najdalej to Plymouth Hemi Cuda? Albo Pontiac GTO Judge? Jest też chyba GNX.
to mi nie wygląda na hemi cude
Radzio - S5 z 2017 :p
A dalej był Mercury Cougar z 60/70, Buick GNX i Charger
Mi to ostatnie auto wygląda na jakiegoś pontiaca/challengera
Nie wiem jak ty możesz widzieć w tym pontiaca czy challengera? Grill ma cały chromowany i jest lekko wybrzuszony, a z tego jak dobrze pamiętam, to taki miał mercury cougar :p
Audi S5 Sportback nowe i Buick GNX są. Inna sprawa - tamto w tle to na bank nie jest Hemi Cuda. Może po prostu drugi Charger w tle?
Gucio wygrał :) ale narazie nie do potwierdzenia w 100%.
Nowe auta na carliście w związku z trailerem!
Jaguar F-Type i BMW M2 - widać jak byk gołym okiem
Mercedes A45 AMG - granatowy w garażu za Nissanem 350Z jak jest pokazany tuning (tamto żółte to GT3 RS)
Mercedes AMG GT - jest za Jaguarem F-Type, biały, gdzieś po 1 minucie
911 Carrera S (991) - biała z niebieskim i czerwonym, zamiata tyłem na głównym planie
Potwierdza się Vette C7 - jest dwa razy. Raz w oddali razem z 911 Carrerą S, raz widać tyłek na urywku z prawej
I uwaga - tajemniczy hatchback jak jest ujęcie off-road. Dwa auta w oddali, nicki Dom i Lizzie. Nad Dom jest chyba Civic Type-R poprzedniej generacji :)
Na pewno będzie Civic Type-R OWEJ generacji bo widziałem na jednej stronie nfs screena
Samochody-wraki są podane w newsie o wrakach na oficjalnej stronie. Nie chce mi się przepisywać :P tylko wam podaję gdzie można znaleźć.
Malo tych wrakow tylko 5 :/ ile w sumie będzie aut i jak duza mapa to ukrywają tzn ze nie będzie ciekawie!
Zawsze liczba aut jest tajemnicą xd 5 wraków po 4 części to 20 znajdziek więc całkiem spoko. Muszą coś zostawić na "darmowe aktualizacje" :)
Chevrolet bel air 1955
Ford mustang z 1965
Nissan fairlady ZG 1971
Chevrolet C10 stepside pickup 1965
Volkswagen beetle 1963
SlavicBoy to dawaj screena. Nowy Civic to liftback, tam ewidentnie widać hatchbacka. Zresztą OWA generacja Type-R jeszcze w salonach nie wylądowała...
No to czyli dadzą Concepta, proste. Mało było tego typu zabiegów jak chociażby w Carbonie (Challenger, Camaro), w ProStreet (to samo + GT-R)?
Ale tamta linia boczna, linia szyb, wysoka płaska linia przodu mówiły że to generacja z 2015/16. Czyli w sumie owa, bo dalej jest w sprzedaży.
Siekierka, najnowszy Civic Type-R był już testowany np w Auto Świecie, więc spokojnie może wylądować w grze :)
Nie znajdę tego teraz już to było z miesiąc temu , ale widziałem screen z nowym Type-R w szarym macie i gdzie ty niby liftbacka widzisz w Civicu skoro to hatch?! Jest jeszcze sedan, ale to inna bajka... No i nowy Civic już jest w wersji seryjnej od kilku miesięcy więc to nie problem skoro w NFSach debiutowały często zupełnie nowe auta. Liczę, że będzie dużo hot hatchy w tym nowy Renault Megane RS byłoby super