Mazda RX8 i Porsche 911 GT3 <3
Ben wspominał na reddit o przeniesieniu samochodów z poprzedniej odsłony. Nie będę zaskoczony jak w najnowszym NFS zobaczymy cała caliste z 2015 :)
I bardzo dobrze! W końcu powstał silnik, który jest tylko rozwijany, a nie co jakiś czas tworzony nowy. Samochody w NFS 2015 są piękne i nie ma potrzeby tworzenia ich ponownie i nagrywania dźwięków, przynajmniej jeśli chodzi o starsze modele, bo wiadomo że coroczne liftingi np. BMW powodują, że przynajmniej część modeli musi powstać od zera.
Jak mają przenosić auta z poprzedniego NFS to i pewnie nowe części dodadzą. Nie mogę się doczekać Hondy S2000 w najświeższym bodykicie od Pandem <3
W nowym NFS miło byłoby zobaczyć Mitsubishi Eclipse 95'-99'. Dawno go nie było.
Albo Civica Si Coupe, bo hatch mi nie leży xP
Radzio - może nie całą, bo nie wiadomo jak z licencjami - ale większość na pewno.
Brakuje kilku nieobecnych marek - Maserati, Jaguara i Aston Martina. Poza tym, Ford GT, Vette C7 (i C2 przydałoby się załapać), Merc SLR, Carrera GT (i w ogóle więcej Porsche), McL 720S... Stare Plymouthy, Pontiac GTO, Lexusy IS/LF-A - któż by tym nie jeździł?
Mają fajną bazę z poprzedniej odsłony, teraz wystarczy ją uzupełnić. Na pewno muszą się pojawić stare, klasyczne muscle. No i wielki nieobecny czyli Audi. Mam nadzieję, że lista aut w najnowszym NFS przekroczy setkę.
Carrerę GT może nie :/ Wystarczy że w FH3 robią z nich Tree Huggery xD
Na Audi bym nie liczył - dowiedziałem się, dlaczego jej nie było w NFS 2015 i jeśli utrzymają swoją strategię, to i w tym roku jej nie ujrzymy.
I tak dużo powiedziałem - bo wszyscy myślą, że to BMW posmarowało
Słuchaj , ale jak już ruszyłeś temat, to teraz wszyscy chcą wiedzieć co jest nie tak z Audi. ;)
Ja bym poprosił coś podobnego jak w FH3 - wyścigówki. V8 Supercars, GT3. Ciekawie by było zobaczyć takie coś. I nie rzucajcie się na mnie od razu, bo trzeba zwrócić uwagę na to, że nasze ulubione auto w MW '05 to było auto GT :P
Może samych modeli z jakiś serii wyścigowych żywcem wyciągniętych nie ujrzymy, ale zawsze można liczyć na bodykity w tym stylu jak z 458 Italia w NFS15 :p
Jeśli chodzi o mnie to na pewno chciałbym ujeżdżać Mazdę RX-7, Forda GT '05, Koenigsegga Agerę R, Koenigsegga One:1, Dodga Chargera RT '70, Plymoutha Hemi Cudę, BMW M3 GTR, Chevroleta Corvette ZR1 (C6), Chevroleta Corvette C7 Z06 i Forda Mustanga z NFS Movie :) A reszta obojętna :)
Miałem pisać o kilku modelach Audi, ale jeśli to nie możliwe to szkoda :/
Na myśl od razu przyszły mi te:
Lexus: IS 300 (1 gen.), RC F, LFA ; Subaru Impreza WRX STI najlepiej wszystkie generacje ; Różne generacje Hond Civic, VW Golfów.
Dla mnie ważne żeby było ich dużo, w obecnej części w dosyć krótkim czasie zdążyłem pojeździć wszystkimi.
Impreza WRX RB5, Toyota MR2 i chętnie bym pojeździł jakimś Radicalem, albo czymś w tym stylu, chociaż nie wiem, czy by tam pasował.