Jeśli mam być szczery to jak patrzę na te filmy na YT, gdzie grają na Ultra ustawieniach to na mnie grafika robi wrażenie :D Boję się momentu odpalenia gry na PS4 - ale może nie będzie tak źle xd
A wracając jeszcze do multi... Kiedy gracze chcieli powrotu SPEEDLIST to mieli na myśli Most Wanted 2012. To był najlepszy multi w historii NFS. Czy Ghost tego nie rozumie? Super, że w ogóle dodali te speedlisty w NFS 2015, ale nie o to chodziło. W Payback znowu to samo. MW '12 dawało mega fan, ciekawe wyzwania i tryby. To był najmocniejszy element tej gry.
Właśnie tu chyba nie ma zrozumienia. My gracze mówimy, że chcemy speedlisty, ale nam chodzi o ich zawartość, czyli nie 4-5 rodzajów wyścigów, tylko wyzwania typu najdłuższy drift, najdalszy skok, największa prędkość przy danym fotoradarze... Skoro mamy tak rozwiniętą policję, to mogłyby być zawody w rozwalaniu jak największej liczby radiowozów lub punktowanie ich uszkodzeń.
My gracze mówimy, że chcemy speedlisty, ale nam chodzi o ich zawartość, czyli nie 4-5 rodzajów wyścigów, tylko wyzwania typu najdłuższy drift, najdalszy skok, największa prędkość przy danym fotoradarze... Skoro mamy tak rozwiniętą policję, to mogłyby być zawody w rozwalaniu jak największej liczby radiowozów lub punktowanie ich uszkodzeń.
Czy ja wiem czy rozwalanie policji by było takie dobre w ramach zawodów speedlist? Moim zdaniem te aktywności co były w MW12 wystarczą, czyli to co wymieniłeś + czas parkowania w danym punkcie, ilość wyminięć itp :)
My gracze mówimy, że chcemy speedlisty, ale nam chodzi o ich zawartość, czyli nie 4-5 rodzajów wyścigów, tylko wyzwania typu najdłuższy drift, najdalszy skok, największa prędkość przy danym fotoradarze... Skoro mamy tak rozwiniętą policję, to mogłyby być zawody w rozwalaniu jak największej liczby radiowozów lub punktowanie ich uszkodzeń.
Czy ja wiem czy rozwalanie policji by było takie dobre w ramach zawodów speedlist? Moim zdaniem te aktywności co były w MW12 wystarczą, czyli to co wymieniłeś + czas parkowania w danym punkcie, ilość wyminięć itp :)
Carbon miał ciekawe zawody multi, w których gracz zostawał policją link.
Jędrzejczyk gra La Catrine - szefową Cmentarnej Załogi. Przynajmniej takie były informacje, bo w grze ta postać w ogóle nie brzmi jak Jędrzejczyk xd O pozostałych nic nie wiem.
Zastanawiałem się nad głosem opiekunki, bo jest tragiczny - próbuje być seksowny na siłę. Najlepszy byłby głos nieżyjącej już Anny Przybylskiej. Ale może znacie aktorki, które miałyby zbliżony do niej głos?
Nom, opiekunka to jakiś dramat. I dlaczego się nazywa Opiekunka? Skąd to się wzięło? Nie mogła być jakaś laska z imieniem, co po prostu prowadzi radio?
Nom, opiekunka to jakiś dramat. I dlaczego się nazywa Opiekunka? Skąd to się wzięło? Nie mogła być jakaś laska z imieniem, co po prostu prowadzi radio?
Interesujace. Ciekawe czy skopia tez, ze jutro bedze mozna w deluxe skoro trial byl tez dzien wczesniej :D
z kodow mozna grac od ostatniego czwartku, wtedy zostaly aktywowane ;) mowie oczywiscie o ps4, inne platformy nie wiem ;)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.