MadaFaster Odpowiedział(a) w Nasze fotografie
7 lata temu ( 18-08-2017 08:46 )
Re: Nasze fotografie Może pokombinuj z rozszerzeniem pliku, wtedy może wejdą
Radzio Odpowiedział(a) w Nasze fotografie
7 lata temu ( 17-08-2017 23:53 )
Re: Nasze fotografie Nawet wiem, z którego miejsca było robione to pierwsze foto Mam prawie identyczne w swojej galerii Drugie też świetne, tylko trochę za bardzo nasycone tym niebieskim.
Ja już dawno w trybie foto się nie bawiłem, ale nie wstawiałem tutaj wszystkiego Część fotek mogliście widzieć już na fanpage.
edit: nie wiem czemu, ale wstawiła się tylko ta jedna i reszta nie chce XDD
Slight Odpowiedział(a) w Nasze fotografie
7 lata temu ( 17-08-2017 23:38 )
Re: Nasze fotografie Greg, to pierwsze i drugie to bajeczka ;D Ostatnie też super choć dałeś definitywnie za dużego DOFa
Chad, to drugie jest w cholere dobre, a sama RX7 wydaje się znajoma
Re: Czy mój komputer udźwignie tę grę? Ewentualnie możesz skorzystać z Gwarancji zadowolenia Origin, której regulamin jest dostępny tutaj. Niestety nie wiem czy niespełnione wymagania również mogą być podstawą zwrotu, ponieważ nigdy nie korzystałem z tej metody. Zawsze możesz odpalić grę na godzinę i zareklamować zapadanie się samochodu pod tekstury
Re: Czy mój komputer udźwignie tę grę? Kurde, niestety nie mam nikogo kto ma ta gierke , moglbym poleciec w żywioł bo gra teraz kosztuje na originie 60zł a w wersji deluxe czy jakims tam innym EXLUSIVE EDITION niecałą 100.
Pirata wolałbym nie ściągać z wiadomych przyczyn.
Komputer prawdopodobnie będę zmieniał pod koniec roku , więc myślę , że i tak dużo bym nie stracił jeśli gra by mi teraz nie poszła
Re: Czy mój komputer udźwignie tę grę? Najpierw ogarnij kumpla co ma tą grę, pożycz od niego zainstaluj i zastosuj ustawienia od LowSpecGamera (znajdziesz na YT). Mi jakoś poleciało na zintegrowanej grafice IntelHD, ale raczej to trzeba traktować jako ciekawostkę, bo niemożliwe jest przejście gry na moim laptopie xD
Re: Jak rozpocząć nową karierę w NFS '15? Witam chciałbym zacząć kariere od nowa i nie wiem jak to zrobic :/ Pomoże ktoś? Z góry dziękuje za odpowiedzi
Gregi Odpowiedział(a) w Nasze fotografie
7 lata temu ( 22-06-2017 20:11 )
Re: Nasze fotografie Fajne, Chad
A tu moje fotki:
Chad_MC Odpowiedział(a) w Nasze fotografie
7 lata temu ( 11-06-2017 11:12 )
Re: Nasze fotografie moje screeny
7 lata temu ( 05-06-2017 19:20 )
Re: Nasze fotografie Lepsze, lepsze
SoDaR95 Odpowiedział(a) w Nasze fotografie
7 lata temu ( 05-06-2017 11:03 )
Re: Problem z karta graficzną [NFS:2015] Wygląda jakby brakowało mocy. Teoretycznie nie uwierzyłbym, że NFS zadziała na GF540M (bo wiem jak słabo działa na moim 670M), ale skoro napisałeś wyżej, że wcześniej działał, to próbujemy dalej. Przed uruchomieniem gry spróbuj wyłączyć wszystko co możliwe: przeglądarkę, program pocztowy, OneDrive (ten lubi pobierać nawet 20% CPU), tak żeby gra miała maksymalnie dużo zasobów sprzętowych do dyspozycji. Grę uruchamiasz przez Origin, który czasami potrafi zżerać kilkanaście % zasobów. Gdy klikniesz "Graj" na NFS'15 od razu zamknij okno Origina. Nie minimalizuj, ale zamknij - Origin schowa się do zasobnika, gdzie pobór zasobów będzie minimalny.
7 lata temu ( 03-06-2017 19:29 )
Re: Nasze fotografie Trochę mało widać, przy kolejnych fotkach zwiększyłbym troszkę ekspozycję czy tam wartość ekspozycji, nie pamiętam jak to się nazywa. A tak to nie jest źle ale może być lepiej.
MadaFaster Odpowiedział(a) w Nasze fotografie
7 lata temu ( 03-06-2017 18:48 )
Re: Nasze fotografie ANIMU <3
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.