O nowinkach technicznych
Cytat
VilD napisał(a):
BTW. moim zdaniem na procesorze x2 komputer lepiej i szybciej by chodził. 80% gier nie jest jeszcze na komputery wielordzeniowe. Ale to tylko moje skromne zdanie. Dysk 1TB przydaje się tylko dla ludzi, którzy downloadują gry, filmy etc. 500GB to dobry wybór. Zasilacz 600W by się dobrze nadał. Kartę grafiki jednak bym oferował 2GB. Poczekaj aż przybędzie kasy i wtedy kombinuj z kompem. Najlepiej jak będziesz miał odłożone 3k to wtedy możesz wybierać Teraz komputer za 1500zł po 2, max 3 latach staje się przeżytkiem
Cytat
For3ver napisał(a):
Explorer ? Ja jak byłem u siostry na explorerze to nie mogłem wytrzymać, musiałem ff'a pobrać. Panel usera tutaj mi się całkiem zmienił i wylogować się nie mogłem. Obrazki też się długo wczytują no i panel z autem tygodnia itp mi nie pokazywał zawartości, tylko sam czerwony panel. Mi się bardzo źle przeglądało na explorerze ;/
Cytat
Se3a napisał(a):
Ja, na każdym komputerze, czy to Stacja czy Laptop używam tylko i wyłącznie Google Chrome.
Jasne że nie ma tylu funkcji co FF czy Opera ale po co to ? dzięki temu działa bardzo szybko i przechodzę storna po stronie w czasie 1-3 sekund.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.