O nowinkach technicznych
Cytat
illusion napisał(a):
Cytat
Owszem, łamiesz. Może nie jest to jasno i wyraźnie powiedziane ale ściągając cokolwiek z internetu kradniesz, a jak wszyscy wiemy kradzież jest przestępstwem.
Proszę Cię... Wyrażaj się precyzyjnie. Według Twojej wypowiedzi nic nie można ściągać z internetu, czyli że download między innymi naszej strony jest zakazany i nie możemy nic stąd pobierać? Ciekawe.
Cytat
Owszem, łamiesz. Może nie jest to jasno i wyraźnie powiedziane ale ściągając cokolwiek z internetu kradniesz, a jak wszyscy wiemy kradzież jest przestępstwem.
Cytat
(...)ciekawe, ciekawe... Czyli ja w takim wypadku nie łamię prawa? Nie, nie ściągam plików poprzez P2P ani ich nie udostępniam/rozpowszechniam. :-)
Cytat
Jak dla mnie lepszym wyjściem jest pobranie - nie będę wydawał 100-150zł na coś, co nie jest tego warte. Wolę przeznaczyć te pieniądze na ciuchy, czasem na imprezy. Gra online nie jest mi do niczego potrzebna. I tak zazwyczaj gram w grę dopóki, dopóty ją przejdę. Kilka wyjątków jest i dlatego mógłbym przeznaczyć na nie określoną sumę, ale (jeszcze raz): po co wydawać ponad 100zł na grę, która i tak nie jest tego warta, a odłożę ją po 2-3 tygodniach?! Pieniądze zmarnowane...
Cytat
illusion napisał(a):
Cytat
DEEW napisał(a):
A moim zdaniem nie powinno się ściągać gier ani płyt/filmów itp itd. To jest wg. mnie brak szacunku dla twórców, i tak jak Se3ie mi gorzej z tym jak coś pobiorę niż kupię.
illusion, gdybym cię spotkał w realu chyba odgryzłbym ci łeb. Grałeś w cod: bo? Jak nie to sie nie wypowiadaj, a jak grałeś to powiedz mi pod jakim względem ta gra jest beznadziejna? Ja wydłem na tego coda 119zł i uważam że on jest warty nawet więcej.
Grałem, uwierz mi. Jedyna moja reakcja na tą grę to: facepalm... Marna grafika, pełno syfu ci lata i fikcja na każdym kroku. Ta gra nie przypomina mi czasów Wietnamu ani trochę. Moim zdaniem to jedno wielkie G*WNO i nie odgryziesz mi za to łba, każdy ma swoje zdanie despoto.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.