Re: Problem ze Skype'em (Ikonka znika z kursora) Hmmmm..... może spróbuj pobrać z innej str. i zainstaluj go według jego "zalecanych" opcji instalacji. Być może pomoże.
Re: Problem ze Skype'em (Ikonka znika z kursora) Mam problem ze programem Skype. Gdy go załączę, zaloguje się, najeżdżam kursorem na ikonkę skype w pasku menu a ona znika! Próbowałem też usunąć skype całkowicie z komputera przez "dodaj lub usuń programy" a następnie pobrać ponownie i zainstalować lecz skutek jest ten sam. W procesach nie znalazłem skype'a tylko "Skype Icon.exe" i "Skype Apps.exe". Czy macie jakieś pomysły związane z tym lub czy mieliście już tak?
Re: Program do nagrywania filmików HyperCam 2 ja osobiście nie polecam ponieważ wkurza mnie ten napis w lewym górnym rogu "HyperCam2" a poza tym mała ilość FPSów podczas nagrywania.
Re: Program do nagrywania filmików Moglibyście polecić mi program do nagrywania filmików z gier (darmowy) bez limitu czasu nagrywania, albo przynajmniej x>10min?
Re: Masz problem z komputerem? Pisz tutaj! Ja dodam od siebie , że na takie humorki u mnie np. na wyłączanie , bądź samoistny reset komputera działa stary sprawdzony sposób.Po prostu otwórz kompa i go wyczyść Wiele razy tak miałem , że sam sie wyłączał , albo przycinał itp.
Re: Masz problem z komputerem? Pisz tutaj! Mam problem.. ;/
Od jakiegoś tygodnia dzień w dzień to samo. Normalnie coś robię na komputerze i nagle się wyłącza (sam), a kiedy włączam ponownie, windows mi pier***i że był bluescreen, a przecież bluescreen to niebieski ekran z opisem błędu który mi się nie wyswietla. Zaczynają mi puszczać nerwy bo to się codziennie robi 2-3 razy na dzień.
Co zrobić żeby tak się nie robiło?
Re: Samsung Star II vs. Samsung Monte Mam lepszy pomysł: kup sobie ciucha jakiegoś za te pieniądze. Albo dozbieraj do czegoś lepszego, conajmniej jeszcze ze 200zł.
Re: Samsung Star II vs. Samsung Monte Na początek ze Smartphone'ami to za ok. kilka miesięcy będzie się nadawała Lumia 710 - jej cena leci na łeb na szyję, że tak powiem.
Re: Samsung Star II vs. Samsung Monte Star II jak i Monte są to słabe telefony. Polecam kupić sobie jak już to Samsunga Galaxy Mini, dobry telefon jak na początek ze smartphone'ami.
Re: Samsung Star II vs. Samsung Monte Nie wiem, gdyż ogółem są to bardzo słabe telefony. Do tego nie ma sensu kupowanie dotykowca bez systemu operacyjnego. Touch Pro oczywiście o niebo lepszy, ale to stary Windows Mobile, który się w ogóle nie rozwija. Powiedz lepiej, w jakiej cenie szukasz telefonu, to Ci coś spróbujemy polecić.
Re: Samsung Star II vs. Samsung Monte Pytałem w shoutboxie, wysłaliście mnie na forum, a więc założyłem temat. Chcę telefon, do bawienia się, bo stary mi wysiadł ;D .
GPS by się przydał nie kiedy tacie, a tego w Samsungu star 2 nie ma, ale chyba można wgrać (?).
W Star 2 jest lepszy Bluetooth. Wi-fi mają te same, radio te same. Monte, posiada tę kamerkę z przodu, oraz 3G. W Star dwójce tego nie ma. I mam pytanie do posiadaczy starów - Czy mają one zmienne tapety tak jak Monte? Tzn. , że przesuniesz palcem w bok po ekranie i się tapeta zmienia . ?
//: Może i tak, ale benek ma , i mówi , że taki sobie. Znalazłem też aukcję na allegro HTC TOUCH PRO, ze 190 zł. Może jednak HTC lepszy od samsungów ?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.