Problem z rodu 2015, renderowanie mapy (a dokładnie jej brak).
Zauważyłem że teraz kiedy jest problem z wczytywaniem drogi to gra ma ścinki po to żeby zdążyła załadować mapę. Mam nadzieję, że po zmianie karty graficznej czegoś takiego nie będzie.
Problem z rodu 2015, renderowanie mapy (a dokładnie jej brak).
Zauważyłem że teraz kiedy jest problem z wczytywaniem drogi to gra ma ścinki po to żeby zdążyła załadować mapę. Mam nadzieję, że po zmianie karty graficznej czegoś takiego nie będzie.
To może być też wina zbyt wolnego, pofragmentowanego dysku twardego.
Tym razem błąd w tłumaczeniu (czy raczej jego brak) przy liczniku swoich zdjęć. Występuje na pewno na PC i PS4.
Nie mam jak podrzucić teraz screena, ale czy wy też macie taki bug że nie działa matowy/satynowy kolor na naklejkach? nie ważne jaki typ wybiorę to zawsze wygląda jak połysk, ewentualnie chrom, z samym lakierem takiego problemu nie mam. :P
Co do aut do ucieczki - kiedyś coś mówili że auta runner mają mieć przyciemnione szyby. Ale mówili też że mają mieć ciemny kolor lakieru i nie mieć tablic rejestracyjnych xd
Uderzyłem w to miejsce z impetem na multi. Auto się nie zresetowało, tylko zaklinowało w tym miejscu. Nie dało się ruszyć ani do przodu ani do tyłu. Po jakimś czasie zaczęło podnosić się do góry.
Jazda autostradą koło lotniska w jeździe dowolnej auto zapada się i asfalt rozmyty .
Acura NSX z zamontowanym air ride po opuszczeniu przednie opony wydać przez poszerzenia :D
Na pewno. Pokonałem właśnie wszystkich kierowców :) Trzeba dobrze szukać na całej mapie, bo akurat kierowcy 1% są w mieście ( GT-R i Z06) i po jednym w górach (R8) i kanionach na północy (Huracan).
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.