Brak 2 kierowców drużyny 1%. Jest tylko jesse i Lindsay.
Musisz odkryć ich na mapie!
Też myślałem, że brakuje mi ich, ale jak robiłem na platynę próby prędkości to trafiłem na ostatniego kierowce, który mi został do pokonania
Połączony z 26-11-2017 15:08:
Potwierdźcie czy czasami w polskim dubbingu długości wypowiedzi i napisów rozjeżdżają się i bywa że napisy są wyświetlane dłużej niż trwają wypowiedzi głosowe.
W załączniku lewitująca konstrukcja
Błąd lewitującej konstrukcji naprawiony
//Invetner89
Inv tak zdarzało się, jednak najczęściej napisy wyświetlały się po przerwaniu cutscenki z tej właśniecutscenki i "najlepiej" jak tuż po niej był jeszcze jakiś dialog to napisy się przeplatały i po skończeniu tekstu mówionego przez nawet 30 sekund napisy nadganiały.
a tak poza tym to podczas montowania tylnych kółek w Dragsterach napis jest źle wyświetlany i mówi nam co modyfikowaliśmy wcześniej czyli np: dobieram tylni błotnik po czym chcę wybrać kółka to jak wybieram kółka to napisane jest nad manu wyboru części piszę tylni błotnik zamiast tylne kółka.
p.s nie pamiętam nazwy użytej w grze dlatego używam sformułowania "tylnie kółka". Mam nadzieje że rozumiecie o co chodzi.
Problem z materiałami naklejek. Materiały są inne niż te które występują jako kolor samochodu. Ręczne ustawienie (suwaki) nie pomaga. linklinklink linklinklink
W końcu ktoś o tym wspomniał! I nawet dał zajebiste porównanie. Najbardziej właśnie dobija mnie fakt że mat i satyna na naklejkach świeci się jak psu jajca, a nie powinno tak być.
Nie można wylosować cześci do Regery. Słychać tylko dźwiek lecz animacja się nie uruchamia. Punkty kart oczywiście mi zabrało. Restart gry nie pomógł.
PS4 Pro
Nie można wylosować cześci do Regery. Słychać tylko dźwiek lecz animacja się nie uruchamia. Punkty kart oczywiście mi zabrało. Restart gry nie pomógł.
PS4 Pro
Witam
Nie wiem czy to błąd ale mam spostrzeżenie, mianowicie chodzi o samochody w grze, sprawdzałem liste samochodów w ktorej pojawiaja sie Volvo Amazon oraz Mazda RX7 ja tych pojazdów w grze nie mam dostepnych, chociaż w wyścigu i na jednym z ekranów wczytywania wyscigu pojawiają sie te samochody. Przejrzalem kazdy salon w poszukiwaniu tych aut.platforma na ktorej gram to ps4.
Mimo pokonania szefów krążących kierowców nie wbiło mi za to osiągnięć na X1.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.