Witam jestem tu nowy a pisze o błędzie jaki przydażyl mi się w jednej z misji drag tych początkowych. Wywalilo mnie z mapy i zbagowala się mapa
PS4 Pro
Po założeniu turkusowego neonu na Skylina nie widać go po wyjściu z garażu.
BUGI:
-wczytywanie się tekstur (mapa, modele samochodów)
-za każdym ponownym uruchamianiem gry winyle się nie wczytują na aucie
tunel koło obserwatorium przy wjeździe nie ma kawałka tekstury
You do not have access to view attachments
Konstrukcja lewituje nad ziemią
Połączony z 26-11-2017 15:08:
Potwierdźcie czy czasami w polskim dubbingu długości wypowiedzi i napisów rozjeżdżają się i bywa że napisy są wyświetlane dłużej niż trwają wypowiedzi głosowe.
W załączniku lewitująca konstrukcja
Błąd lewitującej konstrukcji naprawiony
//Invetner89
Inv tak zdarzało się, jednak najczęściej napisy wyświetlały się po przerwaniu cutscenki z tej właśniecutscenki i "najlepiej" jak tuż po niej był jeszcze jakiś dialog to napisy się przeplatały i po skończeniu tekstu mówionego przez nawet 30 sekund napisy nadganiały.
a tak poza tym to podczas montowania tylnych kółek w Dragsterach napis jest źle wyświetlany i mówi nam co modyfikowaliśmy wcześniej czyli np: dobieram tylni błotnik po czym chcę wybrać kółka to jak wybieram kółka to napisane jest nad manu wyboru części piszę tylni błotnik zamiast tylne kółka.
p.s nie pamiętam nazwy użytej w grze dlatego używam sformułowania "tylnie kółka". Mam nadzieje że rozumiecie o co chodzi.
Problem z materiałami naklejek. Materiały są inne niż te które występują jako kolor samochodu. Ręczne ustawienie (suwaki) nie pomaga.
Nie można wylosować cześci do Regery. Słychać tylko dźwiek lecz animacja się nie uruchamia. Punkty kart oczywiście mi zabrało. Restart gry nie pomógł.
PS4 Pro
1.Co do widoku nieba nie jestem w 100% pewien że to bug jednak bardzo dziwnie to wygląda. Elementy które widać nie ruszają się.
2.Naklejka na dachu w Panamerze nie obejmuje go całego, połowa jest przycinana przy klapie bagaznika.
Nie mogłem dodac zdjęć w załączniku bo wyskakuje błąd...
Bug z poszukiwaniem aut wyszystko jest na tym linku do yt - [movie=youtube]txGmQ2dzhZY[/movie]
Witam
Nie wiem czy to błąd ale mam spostrzeżenie, mianowicie chodzi o samochody w grze, sprawdzałem liste samochodów w ktorej pojawiaja sie Volvo Amazon oraz Mazda RX7 ja tych pojazdów w grze nie mam dostepnych, chociaż w wyścigu i na jednym z ekranów wczytywania wyscigu pojawiają sie te samochody. Przejrzalem kazdy salon w poszukiwaniu tych aut.platforma na ktorej gram to ps4.
będą dodane w aktualizacjach, poczytaj wcześniejsze wypowiedzi w temacie...
Mimo pokonania szefów krążących kierowców nie wbiło mi za to osiągnięć na X1.