Wlasnie kupilem regere i jak losuje nowe karty czesci to slychac tylko dzwiek a karty sie nie pojawiaja, wszystkie punky losowania stracilem a zadnej karty niemam :(
Witam, mam dosyć dokuczliwy błąd, a mianowicie chodzi o wolno wczytujące się tekstury, winyli po uruchomieniu gry nie ma wgl tak samo gdy wejdę do online, podczas każdej gry w online mam gołe auto, a w trybie fabuły pomaga powrót do garażu, tam co prawda winyle się wczytają (bardzo powoli) i po wyjściu z garażu winyl jest. Dotyczy to również wczytywania detali na świecie. Gram na Xboxie i dodam, że w innych grach takiego problemu nie ma. Liczę, że w końcu coś z tym zrobią bo podczas grania online to bardzo denerwuje.
Edit///
Dodam jeszcze, że pierwszy raz zrobiło mi się to gdy podjechałem do wyścigu nie tym autem co trzeba (inną konstrukcją) i gdy kliknąłem "zmień samochód", auto spadając z nieba pojawiło się bez winylu i od tamtej pory mam właśnie ten problem. Reinstall gry nie pomógł.
paląc laczka w lancerze evo obracają się 4 koła a nie tylko dwa tylne XD dziwnie to wyglada. nie wiem czy to bug czy tak ma być ale dobrze jakby to naprawili :V
Witam, mam dosyć dokuczliwy błąd, a mianowicie chodzi o wolno wczytujące się tekstury, winyli po uruchomieniu gry nie ma wgl tak samo gdy wejdę do online, podczas każdej gry w online mam gołe auto, a w trybie fabuły pomaga powrót do garażu, tam co prawda winyle się wczytają (bardzo powoli) i po wyjściu z garażu winyl jest. Dotyczy to również wczytywania detali na świecie. Gram na Xboxie i dodam, że w innych grach takiego problemu nie ma. Liczę, że w końcu coś z tym zrobią bo podczas grania online to bardzo denerwuje.
Edit///
Dodam jeszcze, że pierwszy raz zrobiło mi się to gdy podjechałem do wyścigu nie tym autem co trzeba (inną konstrukcją) i gdy kliknąłem "zmień samochód", auto spadając z nieba pojawiło się bez winylu i od tamtej pory mam właśnie ten problem. Reinstall gry nie pomógł.
Niestety Payback tak już ma, że po włączeniu się gry do świata, przez kilka sekund wczytują się tekstury w wyższej rozdzielczości (w tym winyle).
Jakiś czas temu natrafiłem na ciekawego buga. Zrobiłem kilka misji driftowych, a potem misję w której należy uciec policji. Jakże wielkie było moje zdziwienie, gdy usłyszałem głos Tylera zamiast Maca. Po zakończeniu pościgu przyjrzałem się kto siedzi za kółkiem i faktycznie był to Tyler :D Nie pamiętam niestety czy wejście do garażu i wyjście naprawiało problem, czy potrzebny był restart gry
Po wystartowaniu wyścigu "Pętla wokół kasyna silver", w pokazanym na mapie miejscu, część kibiców zaczęła ignorować grawitację i lewitować :) . Dodatkowo jeszcze niektórzy zaczęli mrygać kolorami jakby byli po LSD.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=blq2l9hiuY4[/movie]
Mam problem z wczytywaniem się malowań do samochodów innych użytkowników w garażu. Jak chcę ściągnąć sobie nowe malowanie na samochód to niby malowania się wczytują, ale kompletnie ich nie widzę. Kiedy nawet takie pobiorę to i tak jest to jednolity kolor. Ktoś się z tym spotkał ?
Ktoś jest w stanie pomóc z brakiem wyświetlanych wraps w garażu. Dlaczego są szare kafelki ? Usunąłem save i grałem od początku, robiłem synchronizacje plików i nic nie pomogło. Ktoś coś ?
Mam problem. Od wczoraj niemogę włączyć menu z skrzynkami, zdjęciami i wyzwaniami. Ładuje się 30 sekund a potem wyskakuje że jest niedostępne.
Tak samo z online ładuje się chwilę i wyskakuje że niemożna utworzyć poczekalni i kod błędu FTCL 5001.
Dodam jeszcze że miałem w tym momencie problemy z internetem (robili coś) Ale dzisiaj jest to samo a internet działa normalnie. Dobra w opisie nowego patcha pisze że to naprawią nieważne. :P
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.