Dużo z tych filmów jest dla mnie niedostępnych :( ale na tych co mogę obejrzeć to ta gra zapowiada się ciekawiej od Rivalsa :)
Mogliby coś zaszaleć z trybami, jakaś arena, albo samochodowy odpowiednik ctf-a, albo piłka samochodowa, albo jakiś tryb zakażenia. W sam raz żeby zabawić się na multi.
Wiesz Mat3usz to dopiero closed beta XD
NFS World przewraca sie teraz w grobie :/
Robi się po prostu druga driftopia.
Miał być połączony świat wcześniej to nie woleli to zamknąć. Teraz sklonowali rivals zamknęli świat i to będzie fail
Mat3usz, co by było gdybyś nam tego nie podawał ;)
Nie ma kraks - odrazu leci duży plus :) coś mi się wydaje, że nie ma tu otwartego świata i chyba dobrze. Trasy wyścigów są pozamykane strzałko-ścianami. A czemu dobrze? Bo w Rivalsie nie było co robić, zresztą świat nie sprawiał wrażenia otwartego z racji samych dróg szybkiego ruchu :)
EA juz nawet nie ma pomyslow jak zarobic na grze f2p XD
Będzie śmiesznie jak ta gra będzie bardziej dopracowana od Rivalsa :D a pewnie będzie :)
Zapychanie luki po Worldzie Rivalsem, nie wiem czy to się może udać xd
Widzę zajebiaszcze prowadzenie
RV confirmed :( wzięli najgorszą mapę dla gry mmo (jeżeli będzie otwarty świat, bo jeżeli będą lobby i same wyścigi to jeszcze jakoś to ujdzie)
[movie=youtube]PuWI9V2s5bs[/movie]
Gra taka jak NFS Nitro, dla danej grupy odbiorców.
Jutro oficjalna prezentacja. Jestem bardzo ciekawy co zobaczymy :D Na początku myślałem, że to będzie jakaś 'kupa'. Teraz widzę, że się nawet starają. Na targi sprowadzili Lamborghini, pojawił się też FullCap z logo nfs edge - jest grubo xD Na FB dodałem 3 fotki.
Raczej fail, bo to, że nie jest to fake już wiemy ;P
Fail czy fake? Bo to duża różnica w znaczeniu :)