Prawdopodobne, wydawanie gier mmo pod znanymi markami z wyłącznością dla rynków azjatyckich jest ostatnio dość powszchną praktyką. W ten sposób wydany zostanie także Titanfall, czyli również marka powiązana z ea.
Wątpię ze ea wypuściło by grę tylko na rynek koreański. Nie mogli by przewalić takiej okazji na zarobienie mamony xD
Mogliby. Być może wyliczyli sobie, że tam zarobią najwięcej nie obciążając zbytnio serwerów, których utrzymanie też kosztuje. Kto wie, może są też jakieś niuanse prawne, które faworyzowały by rynki azjatyckie przy wyborze rynku na wyłączność dla gry mmo. No i podejrzewam, że tam bardziej niż w europie przejdzie wypchnięcie na rynek niedorobionego gniota.
Jakby nie było, taka decyzja jest prawdopodobna, co wielokrotnie udowodnili już inni wydawcy.
Nawet nie wiesz, czy coś takiego na 100% wyjdzie na światło dzienne, a już chcesz w to grać :P Poczekaj chociaż na pierwsze screeny, nie wiadomo, czy to nie będzie kolejna tandeta wydana tylko po to, aby uciułać trochę kasy.
Nw czemu zawsze mam taka manie ze jak usłyszę ze ma wyjść nowa gra spod znaku wielkiej firmy to juz chce w nią grać xd
Przyznaję się bez bicia, że też uznawałem ten tytuł za fake. Ale widocznie coś jest na rzeczy, skoro pojawia się już w oficjalnych materiałach poważnych firm.
Co prawda jest luka po NFS World, którą zapewne EA chętnie by czymś zapełniła, ale mamy też informacje, że gra ma być dostępna tylko na rynek azjatycki, co trochę zbija z tropu. Jak wiemy NFS'15 ma się ukazać na PC, XO i PS4 - od czasów NFS The RUN żaden NFS nie gościł na konsoli Wii/Wii U. Ta platforma znacznie różni się od pozostałych co widać po grach, które są wydawane na konsole Nitendo. Dlatego np. wyszedł NFS Nitro - gra znacznie różniła się od tradycyjnych NFSów, ale pasowała do środowiska Nitendo, które pokazuje trochę inne podejście do gry. Trzeci tytuł mający zostać wydany w roku szkolnym/akademickim 2015/16 idealnie by do tego pasował, gdyby nie informacja, że gra ma być na PC.
Ciekawe w co gra EA tworząc grę wyłącznie na dany rynek w czasach wszechobecnej globalizacji.
Inv, ostatnim NFS'em, który się pojawił na konsole Nintendo jest MW '12, takie małe sprostowanie. :)
Wątpię w to że to będzie Frosbite 3, jak już to podstawowy... na pewno nie taki jak w NFS'15...
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
To będzie Frostbite 3, wszystkie gry od EA powstają na tym silniku.
ale to będzie gra online, w grach online zawsze jest gorsza grafika od zwykłych gier.
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
To nie jest żadna reguła. Gra może być oparta na Frostbite bo to zwyczajnie się EA opłaca.
Ciekawe jak to z tym będzie...
No nie wiem kto ma sb w to pograć, może kieruję się głupim stereotypem, ale kto w azji będzie w to grać oprócz bogatych dzieciaków... Bo z tego co wiem w Azji jest taki trochę spory rozłam między bogatymi i biednymi, nie?
Fail czy fake? Bo to duża różnica w znaczeniu :)
Raczej fail, bo to, że nie jest to fake już wiemy ;P
Jutro oficjalna prezentacja. Jestem bardzo ciekawy co zobaczymy :D Na początku myślałem, że to będzie jakaś 'kupa'. Teraz widzę, że się nawet starają. Na targi sprowadzili Lamborghini, pojawił się też FullCap z logo nfs edge - jest grubo xD Na FB dodałem 3 fotki.