Zdjęcie nr 2
Wariant 1. - 2 pkt
Wariant 2. - 0 pkt
co do zdjecia nr.2, to 1 propozycja jest lepsza.
Cos sie w tym kotle jeszcze gotuje?
Nr 2 chyba najbardziej klimatyczne. No i kontrast w moim stylu ;D
Dobra, przejrzałem szybko i moje typy to:
1
6
7
9
12
14
Ok. Coś ogarniam z tymi zdjęciami aut.
Teraz dla Was inne zadanie - pomóżcie mi wybrać zdjęcia. Chcę to dziś zacząć obrabiać, zatem proszę Was o pomoc w wyborze.
Proszę o wybranie jedno spośród:
1, 2, 3
5, 6
7, 8
9, 10
11, 12
13, 14
Z góry dzięki wielkie!!!
liberty walk night w google
Jest tyle ujęć... nie wierze, że nic Ci nie pasuje ;p W ogóle w internecie jest tyle zdjęć, że nie ogarniam jak nie możesz znaleźć nic dla siebie xd
Polecam również "Marcel Lech Photography" na facebooku ;)
OneDrive na smartfonie nie otworzysz. Z ProStreetem jest ten problem, że jest dzienny, a sesja jest nocna.
Nie wiem do końca co chcesz osiągnąć, bo na smartfonie nie mogę otworzyć linka, który dałeś, jeśli chcesz i masz czas mogę zaoferować swojego save'a z NFS ProStreet gdzie jest większość moich opublikowanych projektów.
Jak to gdzie? Ujęcie nr 1 - tyłek auta. Na nr 2 będzie sam dym. Na 3 i 4 jakaś cząstka/auto obok, np. od tyłu albo tak fajnie stojące przodem, lekko profil i skręcone koło. 5 - dwa auta do startu. 6 - albo auto profilem za mną, albo tyłem. Na 7 ma być pokazana połowa tyłu.
Poza tym - tego nie zaznaczyłem - zdjęcia to RAWy, mogę dowolnie zmanipulować ekspozycją bez utraty jakości.
Ja w ogóle nie widzę, gdzie ty chcesz te samochody wkleić xD Prędzej sprawdzi się 2 sposób - wklejenie ciebie w jakieś tło. Najlepiej sam zmontuj wszystko. Znajdź jakieś klimatyczne zdjęcie i tam wklej samochód i siebie :P
O, super. Ale ważniejsze jest dla mnie to, żebyście pomogli mi wybrać ujęcia. Nie wiem, od czasu masowego walenia selfie popadłem w lekki narcyzm i za dużo rzeczy mi się podoba.
World dziala, jak zrobisz sobie Offline. Mitsubishi juz jest w kolejce do dodania.
To serio World dalej działa? Chodzi mi bardziej o rzeczywiste auta niż projekty ze względu na to, że lepiej się to wpasuje. Ale tak, wszelkie Nissany, Mitsu, Mazdy, Hachi Roku i inne mile widziane. Np. ładne ujęcie tyłka, bo na dwóch zdjęciach z tego co widzę inaczej tam auta nie wcisnę.