Dobra, mówiąc konkretnie (piszę 3 raz tego posta): zrobiłem nocną sesję zdjęciową, ma się nazywać "Need for Speed" i mam wyglądać na niej trochę jak boss/ikona z NFS, głównie jak osoba ze świata wyścigów ulicznych. Zdjęcia będą leciały po kolei, po jednym na scenerię jak są na OneDrive, tak, żeby opowiadać jakąś płynną historię.
Na czym mi zależy? Na powklejaniu aut w te zdjęcia. Chcę tu dać na pewno jakieś tuningowane japońce, może jakieś stare/nowe musclecary i trochę egzotyków (bardzo chciałbym jakieś Porsche). Nie chodzi mi kompletnie o to, żebyście szukali mi te zdjęcia aut do wklejenia (chociaż byłbym wdzięczny za jakieś pojedyncze), ale o to, żebyście chociaż mi podpowiedzieli gdzie szukać i jakie auta by tu pasowały tak, by był ten klimat NFS. Bo przeszukałem w Google Grafika wszystko z dopiskiem "night" i lekko mówiąc... d*pa. Fajne byłoby coś od Liberty Walk, Rocket Bunny lub RWB (bo kojarzy się z NFS 2015). Myślę też nad wklejeniem się w jakiegoś screena z NFS, ale bardzo ciężko znaleźć coś co by się na to nadawało, więc raczej odpada. Wymogi co do zdjęć aut to minimum 1600 pikseli szerokości, bo zdjęcia będą w Full HD.
LINK DO ZDJĘĆ
I jeszcze jedna sprawa - za dużo zdjęć mi się podoba, a ma być jedno na każde tło. Tylko zdjęcie nr 4 jest pewne. Tak to prosiłbym Was o podpowiedź, które będzie najlepiej oddawać klimat: 1, 2 lub 3 (tu chciałbym wyglądać trochę jak boss/ikona), 5 lub 6, 7 lub 8, 9 lub 10, 11 lub 12 i 13 lub 14.
Z góry dzięki za uwagę.