Oprócz UG1 wszystkie NFSy jakąś sensowną fabułę miały
UG1 mialo sensowna fabule, nasz bohater po policyjnej zasadzce ucieka z palmont do olympic i poznaje tam eastsidersow, i ma zamiar ich pokonac. W tym Eddiego (ja tak ta fabule odbieram).
Kuchsee, na początku ziomek uciekł z Palmont do Rockport, a potem wrócił xD
MadaFaster dobrze gada xD
Jak to do Rockport, to to nie było tak ze po zasadzce ociekł do Olympic, po zderzeniu i rehabilitacji do Bayview a potem dopiero do Rockport i później z powrotem do Palmont?
Kuchsee - Undergroundy nie są powiązane z MW i Carbonem To jest osobna fabuła xd
Ja jestem za kuchsee'm. Jedna trasa w Carbonie jest identyczna jak góra w u2, + Przed wyścigiem z Razrem dostajemy telefon że ludzie nawet z Bayview obstawiają ten wyścig. :P
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
odpisalem ci juz, a o tym ze nie sa powiazane to nie wiedzialem xd
Speedy - ale to są nawiązania specjalnie dodane przez Black Box ;) Fabularnie nie ma powiązania.
Ale jakoś łączą to wszystko w jedno.
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
W MW na początku gry też jest mowa o Bayview
Dokładnie? Kto i kiedy mówi? a no tak... Rog.
Wg mnie bohater (Ryan Cooper) po zasadzce i po tym jak Darius kazał mu ociekać ociekł do Olympic później po rehabilitacji do Bayview a po pokonaniu Caleba kopił bmw i pojechał do Rockport a po zostaniu Most Wanted powrócił do Palmont po tym zaczął ścigać się na legalu w ProStreet a na samym końcu został tajniakiem w Undercoverze, taka jest moja teoria na temat fabuły tych NFSow.
Podobnie przy próbach - jest wzmianka o policji z Bayview, ale to tylko takie niewielkie smaczki bez związku z fabułą.
Kuchsee - przeczytaj książkę The Most Wanted Powrót do Rockport a wszystkiego się dowiesz. Bo to napisałeś to bzdury :P Tylko MW i Carbon są powiązane. Koniec tematu :D
A wlasnie od jakiegos czasu mam zamiar przeczytac, ale jak sobie o niej przypominam to mi sie nie chce xd
Radzio, ale to tylko książka i podobne jak słowa Kuchsee'go to też teorie i wymyślone historie.
Nie ma co się doszukiwać połączenia między fabułami U2 i MW bo Malora sama w jednym z nagrań o pytaniach do autora książki odpowiedziała, że autor nie łączy z żadną częścią fabuł z MW i Carbona. Są jakieś niewielkie nawiązania, nawet w Undercoverze, ale to tylko smaczki i nic większego.
Speedy - książkę napisał scenarzysta MW i Carbona. To jego powieść więc wie chyba najlepiej ;) Widzę, że w ogóle nie ogarniasz czym jest ta książka.
Jak widać.