Nic lepszego skleić nie mogłem. Po pierwsze brak doświadczenia a po drugie brak czasu xd Ale na filmie przedstawiłem wszystkie możliwości nowego trybu fotograficznego więc jest okej :D
Nie jest źle, aczkolwiek tryb photo z The Crew wg mnie bije ten z NFSa na głowę. Ale wracając do tematu: przedstawiłeś ten photo mode bardzo dobrze ;) podziel się wrażeniami w temacie z wrażeniami z NFSa :D
? Widzę tu skrót myślowy. Ale chyba rozumiem. Co z tego że TC ma większą [mapę] (tak? o to chodziło?), ma po prostu kilka funkcji więcej w photo mode, które są ciekawsze :) a to że NFS ma historię nie wpływa na jakość trybu fotograficznego :P
Wiesz, nie należy oceniać tworu pod względem historii, uczuć, doświadczenia twórcy tylko pod względem jakości i wrażeń z korzystania z niego (tworu) :)
"woke up quick, at about noon jus' thought that i had to be in compton soon"
Szkoda że eazy w Boyz In Da Hood miał krótsze "soon" od ghostów ale ok xD
Koleś na twitterze napisał do nfs żeby dodali tuning wnętrz :D
I mu odpowiedzieli, by napisał to tam na forum ea.
Jak myślicie, fajnie tak odpicować wnętrze, czy nie ma to sensu?
koleś też prosił o kamere z wnętrza*
Zapomnioł żech dopisać
Jeżeli chodzi o mnie, to poprostu CHCĘ POWROTU TORÓW DRIFTOWYCH!!!
Te z u2 były zaaaj*biste
Bo po mieście nie ma sensu w wyścigach na punkty gdzie tracisz po uderzeniu...
Cześć, niedawno zacząłem przygodę z NFS na PS4 i mam pytanko :) posiadam aktualnie ok 35 LV jestem już ok połowy gry i mam problem z 2 - 3 wyścigami wątku głównego i teraz pytanko jakie auto warto kupić na wyścigi typu sprint ? aktualnie jeżdżę GTR-EM o mocy ponad 900 KM ale na autostradzie wyciągnie ok 250 km/h. nie mam też za dużo $ więc chciałbym dozbierać na jedno ale konkretne auto które się sprawdzi w tej dziedzinie ? Może Aventador ?
Oraz jak dobrze dopasować ustawienia do stylu jazdy są jakieś przykłady na których warto się wzorować ? aktualnie mam Suprę na pasku ok 90 % drift ale jakoś nie umiem tego dobrze dopasować bo albo mi za bardzo ucieka albo w ogóle nie driftuje :)
mam nadzieję że pomożecie bez hejtów bo od tego jest forum :) pozdrawiam
Cóż, w kwestii samochodów ci nie pomogę, bo gry nie posiadam, a co do ustawienia sterowania to musisz sam pokombinować najlepiej z każdym parametrem (ciśnienie powietrza w oponach, kąt obrotu kierownicy itd.) tak aż w końcu będzie idealnie. U nas nie ma gotowych setupów sterowania, może znajdziesz je na innych witrynach :)
Grip king to murcielago, a drift to focus rs, lancer evo, hoonicorn, rx7, corvetta, a na grip możesz jeszcze dać vipera, aventadora lub na to i na to, volvo te te :D volvo jest tanie a ono jest i na grip i drift :)
Ja się wypowiem odnośnie driftów. Moim wielkim marzeniem jest, by EA zrobiło coś z botami we wszelkich zawodach drift... To co się dzieje na zakrętach to po prostu kompletna rozwałka i wielka złość, bo wjeżdża w nas taki aventador, który i tak nic nie zdziała, ale utrudnia to nam. Nie wiem jakaś poprawa SI czy może pisane auta dla botów do tych wyścigów nie wiem. Cokolwiek. Ważne żeby to naprawili.
SZOK! A może i nie :P prawdopodobnie (a raczej już na pewno) materiały z poprzedniej strony tego tematu okazują się zawierać gameplaye z wersji PC-towej!!! Jak ktoś chce niech zobaczy, a tu jest filmik udowadniający (a w zasadzie, jak chłop udowadnia): [movie=youtube]j_6-mYpqjV8[/movie]
Aczy napisał(a):
Cześć, niedawno zacząłem przygodę z NFS na PS4 i mam pytanko :) posiadam aktualnie ok 35 LV jestem już ok połowy gry i mam problem z 2 - 3 wyścigami wątku głównego i teraz pytanko jakie auto warto kupić na wyścigi typu sprint ? aktualnie jeżdżę GTR-EM o mocy ponad 900 KM ale na autostradzie wyciągnie ok 250 km/h. nie mam też za dużo $ więc chciałbym dozbierać na jedno ale konkretne auto które się sprawdzi w tej dziedzinie ? Może Aventador ?
Oraz jak dobrze dopasować ustawienia do stylu jazdy są jakieś przykłady na których warto się wzorować ? aktualnie mam Suprę na pasku ok 90 % drift ale jakoś nie umiem tego dobrze dopasować bo albo mi za bardzo ucieka albo w ogóle nie driftuje :)
mam nadzieję że pomożecie bez hejtów bo od tego jest forum :) pozdrawiam
Tylko 250km/h GT-R'em? To chyba nie możliwe :P Cóż mogę ci poradzić. Każdy samochód jest szybki o ile ma najlepsze części. Z tańszych to wiem, że Toyota Supra jest naprawdę szybka. Mogę również polecić Porsche RSR - jest bardzo szybie, świetnie skręca i dobrze się prowadzi.
Co do driftu. Kupuj Mazdę MX-5 (2015) i lekko stuninguj. Nie pamiętam czy na pewno, ale chyba mam te ustawienia - link.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.