Witam serdecznie : ) Od dłuższego czasu szukam gier kategorii wyścigowej dla dwóch graczy (wiecie, tryb dzielonego ekranu), szukam i szukam i niewiele znalazłem prócz Collina. Tu moje pytanie: Znacie może jakieś gry z trybem dzielonego ekranu?
// Milex1977
Poprawiona nazwa tematu
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Z nowych gier to tylko Dirt 3. Poza tym to tryb dzielonego ekranu miał każdy NFS starszy od Porsche 2000 (nie mam pewności czy Hot Pursuit 2 nie miał), oraz z tego co pamiętam, gry z serii ToCA.
Liero :P Koniecznie z modami
Mogą być też gry z serii Crash Time i na S/S gra się bardzo przyjemnie ,bo grałem nie raz z kolegami. Można nawet na 4 graczy grać ,ale trzeba mieć 4 kontrolery np ja mam 1 klawe, 1 pada i starą kierownice i sobie z kolegami we 3 gramy. Fajne w każdej części jest to ,że jest otwarty świat i za pomocą kodów można na S/S jeździć po całym mieście. Do tego bardzo dużo obiektów do demolki ,plus licencjonowane auta (jeśli wgramy mody ,które są do każdej części ) tworzą idealną grę do grania na S/S. Grafika z najnowszej części też trzyma poziom. :)
Nie pamiętam czy NFS Underground 1 nie miał podzielności ekranu, ale wiem że HP 2 miał.