Witam serdecznie : ) Od dłuższego czasu szukam gier kategorii wyścigowej dla dwóch graczy (wiecie, tryb dzielonego ekranu), szukam i szukam i niewiele znalazłem prócz Collina. Tu moje pytanie: Znacie może jakieś gry z trybem dzielonego ekranu?
// Milex1977
Poprawiona nazwa tematu
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Nie pamiętam czy NFS Underground 1 nie miał podzielności ekranu, ale wiem że HP 2 miał.
Mogą być też gry z serii Crash Time i na S/S gra się bardzo przyjemnie ,bo grałem nie raz z kolegami. Można nawet na 4 graczy grać ,ale trzeba mieć 4 kontrolery np ja mam 1 klawe, 1 pada i starą kierownice i sobie z kolegami we 3 gramy. Fajne w każdej części jest to ,że jest otwarty świat i za pomocą kodów można na S/S jeździć po całym mieście. Do tego bardzo dużo obiektów do demolki ,plus licencjonowane auta (jeśli wgramy mody ,które są do każdej części ) tworzą idealną grę do grania na S/S. Grafika z najnowszej części też trzyma poziom. :)
Liero :P Koniecznie z modami
Z nowych gier to tylko Dirt 3. Poza tym to tryb dzielonego ekranu miał każdy NFS starszy od Porsche 2000 (nie mam pewności czy Hot Pursuit 2 nie miał), oraz z tego co pamiętam, gry z serii ToCA.