No dobrze... Bardzo dziękuję za pomoc Inv : ) Jutro na 99procent jadę po internet i na pewno będzie to ORANGE, a co do zasięgu to zastanawiam się czy po prostu w przyczepie campingowej ojca nie zamontować na dachu anteny, czy to by nie rozwiązało problemów z zasięgiem. Hmm.
Dziękuję jeszcze raz za pomoc. Temat można zamknąć.
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Temat przeniesiony. Następnym razem uważajcie gdzie umieszczacie temat, bo nie chce mi się patyczkować i będę po prostu do kosza wywalał.
Hmmm czyli raczej nie sugerować się nowością w postaci 4G i iść w kierunku ORANGE? Hmm jeżeli ktoś jeszcze miał styczność i mógłby pomóc proszę o wypowiadanie się i dziękuję Inventer za pomoc.
PS: Jak jakiś Admin mógłby przenieść temat w odpowiedni dział to byłbym wdzięczny.
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Dlaczego miałbyś dostać burę? Jedyne co jest źle to dział, bo powinieneś dać do Hardware, a nie Offtopic, bo tematyka nie byle jaka.
Na stronie Play (w FAQ) masz napisane, że 4G jest na 60% terytorium Polski, gdzie mieszka 82% ludzi. Czyli jak pojedziesz nad jezioro, czy pójdziesz do lasu, to masz małe szanse na 4G, chyba że las jest w środku miasta :D. Wtedy pozostanie Ci 3G do dyspozycji. tyle w teorii, w praktyce nie mam doświadczenia, bo nie mam nic z 4G.