Heloł!
Mam propozycję.
Zorganizujmy turniej NFS Hot Pursuit (najlepszy dotychczasowy NFS).
Tak umyśliłem harmonogram:
Wtorek, 17.04: wyścig, 6 graczy. Ostatni odpada.
Wtorek. 24.04: wyścig, 5, graczy. Ostatni odpada.
Wtorek, 1.05: wyścig, 4 graczy. Ostatni odpada.
Wtorek, 8.05: wyścig, 3 graczy. Ostatni odpada.
Wtorek, 15.05. Finałowy wyścig. Gracz, który dojedzie do mety pierwszy dostaje dodatkowy kolorek, np. złoty z opisem Zwycięzca Turnieju NFS 17.04 - 15.05.
We wtorki gram w NFS więc mógłbym hostować (internet mam w miarę, 4megabajty na sekundę, przeważnie nie ma lagów jak hostuję w jakiejkolwiek grze)
A jakby ktoś by mógł nagrywać mecze i wrzucać na forum byłoby jeszcze lepiej (ja nie mam do tego programu, frapsa mam tylko demo czyli nagrywa 30sekundowe filmiki).
I tak co miesiąc lub dwa.
Co o tym pomyśle myślicie?
Jeśli nie znajdzie się te 5 osób, które mogłyby wystąpić w turnieju, to OK, czekam(y?) do wakacji :)
Hmm. Może się skuszę XD
Nick: Evenly
Ja mogę pograć, ostatnio właśnie przypomniałem sobie o tej grze jak porządek na półce robiłem:D
Z chęcią mogę zagrać. Mój nick MrKacper :). To tylko będzie 1 wyścig na tydzień? Bo nie wiem czy dobrze rozumiem i w jakich godzinach mogło by to być. Ja po 20:00 nie mogę :(.
PS: Ja mam full fraps'a no ale przy nagrywaniu mam jakieś 19-26 fps'ów, co mnie dziwi bo kiedyś równo 30 miałem jak pojedynek z kolegą nagrywałem.
Zagrałbym ale trochę lipa bo przy Hp mi komp nie wyrabia :P . A robiliście coś podobnego z Worldem ?
Też bym wziął udział lecz komputer wręcz mi ją laguje i być może dojechałbym na metę ale ostatni...Ale zawsze warto spróbować :)
Ok, jest 6 graczy razem ze mną. Za tydzień we wtorek o 20:00. wyścig.
Ja jeszcze nie wiem czy będę grał wtedy.
Napisałeś wtorek 17.04 czyli jutro. To w końcu jutro czy za tydzień jest pierwszy etap.
PS: Nie ma osoby która by to nagrywała więc może ja. Ale fps'y spadną mi do 19-25 więc mogę lagować na serwerze.
Za tydzień o 20:00.
Ja wrzucę wyniki po wyścigu.
Sorry za post pod postem ale muszę zadać pytanie. Czy moglibyśmy przełożyć z godziny 20:00 na 12:00?
Nie za bardzo. Ja mam lekcje do 13:25, może tak na 18:00. Chyba ,że chodzi Ci tylko o przyszły wtorek bo wtedy siedzę w domu, to mogłoby być.
Ja mam lekcje do 16.10. Więc raczej słabo.
Chodzi o ten wtorek, 24 maja. Bo od 14 już nie będę mógł grać [powody własne].
Ja mógłbym zagrać ale czysto 4fun, bo nie grałem baaaardzo długi czas. Nawet na dysku nie mam :D
A co odnośnie komunikatora? Czy będziemy się w jakiś sposób komunikować? Ja mam xfire który jest dobrym komunikatorem do gier. Moglibyśmy utworzyć konferencję i rozmawiać po prostu pisząc ze sobą na czacie. Byłoby to wygodne gdyż xfire działa w grze i za pomocą skrótu klawiszowego możemy wyświetlić sobie panel bez minimalizowania gry. Co wy na to?
Czy ja dobrze rozumiem? Chcesz pisać, jadąc, ścigając się? No takiego hardkora jeszcze nie widziałem :D
Chodzi mi o rozmowy w lobby np. żeby pogadać kogo jeszcze nie ma i ewentualnie ile trzeba czekać na start.
To do takiego czegoś Steam by był dobry.
Co wy na to.?