Ale się pier.olicie z tym turniejem :f
To do takiego czegoś Steam by był dobry.
Co wy na to.?
Chodzi mi o rozmowy w lobby np. żeby pogadać kogo jeszcze nie ma i ewentualnie ile trzeba czekać na start.
Czy ja dobrze rozumiem? Chcesz pisać, jadąc, ścigając się? No takiego hardkora jeszcze nie widziałem :D
A co odnośnie komunikatora? Czy będziemy się w jakiś sposób komunikować? Ja mam xfire który jest dobrym komunikatorem do gier. Moglibyśmy utworzyć konferencję i rozmawiać po prostu pisząc ze sobą na czacie. Byłoby to wygodne gdyż xfire działa w grze i za pomocą skrótu klawiszowego możemy wyświetlić sobie panel bez minimalizowania gry. Co wy na to?
Ja mógłbym zagrać ale czysto 4fun, bo nie grałem baaaardzo długi czas. Nawet na dysku nie mam :D
Chodzi o ten wtorek, 24 maja. Bo od 14 już nie będę mógł grać [powody własne].
Ja mam lekcje do 16.10. Więc raczej słabo.
Nie za bardzo. Ja mam lekcje do 13:25, może tak na 18:00. Chyba ,że chodzi Ci tylko o przyszły wtorek bo wtedy siedzę w domu, to mogłoby być.
Za tydzień o 20:00.
Ja wrzucę wyniki po wyścigu.
Sorry za post pod postem ale muszę zadać pytanie. Czy moglibyśmy przełożyć z godziny 20:00 na 12:00?
Napisałeś wtorek 17.04 czyli jutro. To w końcu jutro czy za tydzień jest pierwszy etap.
PS: Nie ma osoby która by to nagrywała więc może ja. Ale fps'y spadną mi do 19-25 więc mogę lagować na serwerze.
Ja jeszcze nie wiem czy będę grał wtedy.
Ok, jest 6 graczy razem ze mną. Za tydzień we wtorek o 20:00. wyścig.
Też bym wziął udział lecz komputer wręcz mi ją laguje i być może dojechałbym na metę ale ostatni...Ale zawsze warto spróbować :)
Zagrałbym ale trochę lipa bo przy Hp mi komp nie wyrabia :P . A robiliście coś podobnego z Worldem ?
Z chęcią mogę zagrać. Mój nick MrKacper :). To tylko będzie 1 wyścig na tydzień? Bo nie wiem czy dobrze rozumiem i w jakich godzinach mogło by to być. Ja po 20:00 nie mogę :(.
PS: Ja mam full fraps'a no ale przy nagrywaniu mam jakieś 19-26 fps'ów, co mnie dziwi bo kiedyś równo 30 miałem jak pojedynek z kolegą nagrywałem.
Ja mogę pograć, ostatnio właśnie przypomniałem sobie o tej grze jak porządek na półce robiłem:D
Hmm. Może się skuszę XD
Nick: Evenly
Jeśli nie znajdzie się te 5 osób, które mogłyby wystąpić w turnieju, to OK, czekam(y?) do wakacji :)