Czy ja wiem, obydwie gry widać na podobnym poziomie :) może jedna różni się od drugiej ale na pewno nie latami świetlnymi :)
Jednak Bardziej czekam na Forzę ponieważ NFS, w dzisiejszych czasach nie jest już tak wciągającą i fajną grą jak dawniej, gramy w nią bo gramy ale nie cieszymy mordy tak jak kiedyś ;d
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Oj, żeby jej jeszcze Most Wanted nie zmiótł... chociaż... nie zrobi tego! :P
Wydaje mi się ,że to drugie to na pewno. A czy zasługuje na ścigałke wszech czasów to myślę ,że ma spore szanse. I jeszcze ten dubstep...:D Tak w ogóle to ktoś wie jaki tytuł nosi nutka pod koniec filmiku?. I jak myślisz? Dadzą wszystkie auta z FM4 do FH?
Najlepsza ścigałka wszech czasów, czy tylko najlepsza ścigałka tego roku? :]
Wczorajsza prezentacja tej gry na konferencji Microsoftu była bardzo kiepska. Jednak ta gra sama się broni, nawet słaba prezentacja nie jest w stanie ukryć tego, że to będzie po prostu najlepsza gra wyścigowa tego roku.
Przez NFS Most Wanted 2012 Forza Horizon została przyćmiona na tym forum. Lecz ja oglądałem też prezentację Forzy na E3 i teraz jestem na 100% pewny ,że kupię sobie Xbox'a. Niżej macie Trailer oraz gameplay.
[movie=youtube]9oim9uatOHo[/movie]
[movie=youtube]MAMvrrDP6Mc[/movie]
Jak dla mnie to ta Forza mogłaby się nazywać również TDU 3. Super grafika, fajny klimacik, swoboda, system dnia i nocy, drogi off-road i model jazdy. Jak widać ta jesień będzie miała dużo ciekawych gier. Jest też prawdopodobieństwo ,że w jesień wyjdzie również GTA V, lecz są to tylko pogłoski.
Szkoda, że nie na PC... Ciekawe, ile kilometrów dróg dadzą.
Super się zapowiada nowa Forza. Także lubię pykać fotki np. w NFS HP ale tutaj będziemy również mieli dużo lepszy model jazdy. Coraz bardziej zaczynam się nastawiać do kupna XBOX'a ,bo kupiłbym sobie Forze Motorsport 4, niedługo GTA V i wspomniany wyżej Horizon, nie martwiąc się o wymagania tym bardziej ,że Forza jest exclusivem tylko na XBOX'a.
DUMMY - niemiłe, nie z przymiotnikami piszemy razem. Polecam zakup słownika ortograficznego. ;)
Radon - OTWARTY? Świetnie. Wreszcie coś nowego, jakiś powiew świeżości. Jak ludzie nie lubią zmian...
Mi kojarzy się z takim połączeniem HP z 2010 i ProStreeta. Podobno ma być otwarty świat, ciekaw jestem bardzo jak ogólnie to wyjdzie, bo zapowiada się coś bardzo ciekawego i być może dość innowacyjnego, lub chociaż pomysłowego w tym gatunku:)
Może coś trochę w klimatach Pro Streeta? To byłoby miłe zaskoczenie. ;-)
To nie jest fake. Dzisiaj francuski oddział Microsoftu potwierdził, że trwają prace nad Forzą Horizon.
MrKacper - to jest Solstice.
Forza podróbą Gran Turismo? Słabo raczej. Gran Turismo jest zbyt zwyczajną wyścigówką, żeby można było stwierdzić, że Microsoft robiąc swoją zupełnie zwyczajną wyścigówkę podrabia Sony. Zwłaszcza, że mimo podobnego zamysłu GT i Forza bardzo się różnią.
Dla mnie fake, spójrzcie na ostatnie napisy, FORZA HORIZON, FALL 2012, coś słabo się prezentują, za słabo. Ktoś ładny filmik zrobił i tyle. A scenka z logiem twórców i xkloca została sobie doklejona.... Ale i tak dla mnie forza zawsze podróbą Gran Turismo była, żeby Microsoft mógł się również szczycić że zaje samochodówkę ma.
Jeśli to nowa gra, to wydaje się, że tematyką może być trochę inna od pozostałych części - może coś a'la TDU 2? S13 - to auto to Solstice.