Padają i będą padać dopóki nie zrozumieją naszego przekazu !
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Pomógłbym sam, ale nie umiem ddosować.
Popieram Anonymous. Jeżeli ten syf A.C.T.A wejdzie w życie to będzie komuna na maksa. Niech moc będzie z Anonymous.
hmmm... nie do końca rozumiem te całe ACTA. Zablokowali już parę stron, które niby naginały prawa, ale po co... niektóre takie jak imageshack nie powinny być blokowane bo nic z jakimś piractwem nie mają związku(?)
Mam nadzieję, że nie wpłynie to też jakoś na nasze nfszone?
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Dzisiaj ściągam całą muzykę jaką znam o.O
A skąd będą wiedzieć, że ją mam? -,-
Każdy twój ruch będzie obserwowany, wszystko co piszesz, pobierasz...
Jeny ludzie, mówię wam że nie podpiszą tego i już od początku to wiedziałem. Sami teraz przyznawają sobie racje że to głupi pomysł ta ACTA. A co do wypowiedzi For3vera. Gówno bd wiedzieć bo będą monitorować od dnia przyjęcia ustawy a to co działo się przed tym będzie nieważne. ALE I TAK TO NIE PRZEJDZIE ! NIE SRAJCIE ;) !
Chciałem tylko powiedzieć jakby to było xD Ja tam się nie obawiam, są malutkie szanse na takie coś moim zdaniem... By koniec internetu był -,-
Wątpię przy przeglądali by to co było pobierane przed ustawą, bo musieli by wszystkich pozamykać. Jeśli już to dopiero po a nie skontrolowali by jego komputera dopóty dopóki nie pobrałby czegoś po 26 stycznia, gdy ustawa była by aktywna, ot taki przykład.
Ja pisałem co by było jakby to podpisali... No cóż i tak tego nie będzie :P
Martwi mnie to, ze anonymous zatrzymali działalność, czyżby rząd wygrał? ;(
Nie wygrał..w tej chwili jest narada.a anonymous mają pliki z kompa jakiegoś kolesia..i mają teczki z każdym posłem ! i będą szantażować ich ! jak podpiszą ujawnią te teczki w internecie !
No to rząd potrzebuj profesjonalnych informatyków żeby odzyskać te teczki. Oby im się nie udało... Oby nie podpisali ACTA !
Jednak podpisują. Pa pa, rządzie... :-)