Ja wracam w Piątek do domu i też będę robił HOT LAP ;) ! Może byście zrobili jakaś aktualizację tabel czy coś w tym stylu ..
Dlatego Top Lap pojechałem Megane.
Moim zdaniem, pomysł świetny! Chyba będe musiał niedługo zainwestować w S2U. Btw, Silvia wchodzi w skład LE i nie każdy ją ma.
Wybór trasy jest co tydzień, i będzie on zależał od poziomu samochodu.
Pomysł ogólnie ciekawy, jednak nie pasuje mi jeden element - wybór trasy. Jak niby chcecie porównywać auta skoro jeżdżą one na różnych trasach? Proszę, zróbcie coś w tej sprawie.
.
Okej. W tamtym dziale za chwilę pojawi się głosowanie jakie auta mają być w kolejnym Top Lap.
OPCJE -> GRA -> Najlepszy tor jazdy na NIE zrób.
Kurde sam bym nagrał filmik ale wszystkie ustawienia graficzne na najsłabsze pewnie bym musiał mieć przy nagrywaniu...
W trudnej sytuacji owszem. A gdzie się je wyłącza ? Bo w PS się wyłączało czwórką...
Nie mniej jednak zawsze na nie spojrzysz i nie mów że nie, wyłącz to i wtedy jeździj. Bo tak to sensu nie ma...
Reev, ale lepiej by było żeby nie było na trasie tego optymalnego toru jazdy, no tych strzałek na torze, bo tak c*oty jeżdzą...
Dzisiaj wstawię filmik, gdzieś w granicach 12:30-13:00. Trochę mi się pogmatwało z tym, więc opowiem jeszcze raz.
Czas kwalifikacyjny, czyli zdjęcie jest czasem, który daje dostęp do Top Lap. Jeśli czas Top Lap wyjdzie wyższy, niż kwalifikacyjny, to Top Lap nie jest zaliczany, a czas kwalifikacyjny pojawia się na tablicy. Może znajdę jakiś obrazek z Top Gear z tą tablicą okrążeń, i tam się będzie czas wstawiało, chyba że ktoś się podejmie takie coś zrobić.
Heh z chęcią wziąłbym w tym udział lecz nie posiadam SH2 :(
W drugiego Shifta zagram po ukończeniu pierwszego, za tydzień dodam film. Nagrywać będę za pomocą Xfire.
To czekamy na czasy z tras i info jakim samochodem trzeba je pobić :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Film można zrobić i bez oryginalnego Shifta, tylko taka nowinka. Jeśli byście robili film, to prosiłbym o parametry sprzętu, i na czym graliście. Pierwszy film będzie jak będzie głosowanie skończone. Nie wiem, czy uda mi się go w HD dać, bo mam słabego neta i długo mi to zejdzie z zapisywaniem