Jako iż takiego tematu nie ma, zakładam go.
Sam mam problem z telefonem Samsung Omnia I900. Nie chce się naładować. Opiszę dokładniej:
Telefon się wyłączyć, dobra - podłączam do ładowania. Po 30 min naciskam guzik włączający i nic. Zostawiam na noc. Rano - też nic się nie dzieje. Telefon nie odpowiada na włączanie. Próbuję ładować przez kabel USB. Także nic się nie dzieje. Telefon z Windowsem Mobile 6.1. Bateria: 1550 mAh, 3.7 wat, litowo-jonowa.
EDIT: Problem rozwiązany. Wystarczyło na chwilę wyjąć baterię (pewno nie łączyła).
Ja sam mam tak często, ale to normalka. Wystarczy wyjąć baterię, bo czasem nie zatrybi.
Sory za odkop.
Nie mogę przegrać muzyki (.mp3). Wywala mi komunikat, że urządzenie może nie być podłączone lub nie odpowiada, a jest podłączone i działa. Telefon - Samsung Omnia I900. System - Windows Mobile 6.5.
Google też Ci nie działa? :P
Mam problem.
Sony Ericsson Xperia X8
Chciałem pobrać sobie gmaila i wchodzę, pobierz gmaila, pobierz z serwisu market i - nie znaleziono pliku.
Wysyłałem sms taki jak podało na stronie googla i wtedy przysylaja link klikam i ta sama strona z zakladka pobierz z serwisu market, klikam i to samo. Szukałem gmaila na AndroidMarket, ale nie ma oficjalnej wersji.
Wie ktoś co robić żeby normalnie pobrać oficjalnego gmaila?
Ściągnij sobie instalkę mobilną na kompie, przegraj sobie potem do telefonu i zainstaluj. Ew. poszukaj w google sposobu, specem od telefonów nie jestem :p
A ja mam inny problem. GG w telefonie zjadło mi 7 zeta. :p A miało być darmowe. odda mi ktoś te 7 złotych? ;p
Transfer trzeba było aktywować darmowy :p. Albo pamiętać o odpaleniu Wi-Fi.
@DOWN: A jaką masz sieć? Jeśli Plus to zeżreć nie powinno. Co do pozostałych sieci to nie wiem.
hahah. W tym rzecz że aktywowałem. :P WiFi mi nie ogarnia w mojej okolicy. :P I co najlepsze nawet gdy by internet ciągnął to nie wierze że w ciągu pól dnia bo GG miałem włączone od rana do 17. :P trochę tanio za tyle włączonego neta. ;p