Jako iż takiego tematu nie ma, zakładam go.
Sam mam problem z telefonem Samsung Omnia I900. Nie chce się naładować. Opiszę dokładniej:
Telefon się wyłączyć, dobra - podłączam do ładowania. Po 30 min naciskam guzik włączający i nic. Zostawiam na noc. Rano - też nic się nie dzieje. Telefon nie odpowiada na włączanie. Próbuję ładować przez kabel USB. Także nic się nie dzieje. Telefon z Windowsem Mobile 6.1. Bateria: 1550 mAh, 3.7 wat, litowo-jonowa.
EDIT: Problem rozwiązany. Wystarczyło na chwilę wyjąć baterię (pewno nie łączyła).
hahah. W tym rzecz że aktywowałem. :P WiFi mi nie ogarnia w mojej okolicy. :P I co najlepsze nawet gdy by internet ciągnął to nie wierze że w ciągu pól dnia bo GG miałem włączone od rana do 17. :P trochę tanio za tyle włączonego neta. ;p
Transfer trzeba było aktywować darmowy :p. Albo pamiętać o odpaleniu Wi-Fi.
@DOWN: A jaką masz sieć? Jeśli Plus to zeżreć nie powinno. Co do pozostałych sieci to nie wiem.
A ja mam inny problem. GG w telefonie zjadło mi 7 zeta. :p A miało być darmowe. odda mi ktoś te 7 złotych? ;p
Ściągnij sobie instalkę mobilną na kompie, przegraj sobie potem do telefonu i zainstaluj. Ew. poszukaj w google sposobu, specem od telefonów nie jestem :p
Mam problem.
Sony Ericsson Xperia X8
Chciałem pobrać sobie gmaila i wchodzę, pobierz gmaila, pobierz z serwisu market i - nie znaleziono pliku.
Wysyłałem sms taki jak podało na stronie googla i wtedy przysylaja link klikam i ta sama strona z zakladka pobierz z serwisu market, klikam i to samo. Szukałem gmaila na AndroidMarket, ale nie ma oficjalnej wersji.
Wie ktoś co robić żeby normalnie pobrać oficjalnego gmaila?
Google też Ci nie działa? :P
Sory za odkop.
Nie mogę przegrać muzyki (.mp3). Wywala mi komunikat, że urządzenie może nie być podłączone lub nie odpowiada, a jest podłączone i działa. Telefon - Samsung Omnia I900. System - Windows Mobile 6.5.
Ja sam mam tak często, ale to normalka. Wystarczy wyjąć baterię, bo czasem nie zatrybi.