Totalna podpucha - poznałem po scenie z Fast Five z Chargerami. :-)
Jeszcze scena z The Expendables 2 :D
Ale wygląda super. A te pierwsze sceny itd.? Na koniec te zdjęcie co podniósł... Wygląda dość wiarygodnie.
Niech ktoś da mi tytuł tego utworu :D
To je pewnie Eminem jak się nie mylę, jak masz telefon z Androidem albo WP, zczytaj sobie przez TrackID albo Shazam.
Dobre. Nie pomyślałem :)
Bad Meets Evil - Fast Lane ft. Eminem
Nie podoba mi się :( Jest za mało "samochodowy"... Przekształciło to się w typowy film akcji z bijatykami.
A mi wręcz przeciwnie. Wyrosłem już (wiem, śmiesznie to brzmi z moich ust :D) z klimatów, jakie prezentowały pierwsze dwie części. Obecnie wolę, aby w filmie autka odgrywały rolę drugoplanową.
Zarąbiste! Jaram się jak nigdy. Jest super. Za 20 Godzin coś dostaniemy tylko nie wiem co - patrzcie na licznik na oficjalnej stronie. ^^
O kurczę, ale w tym malutko F&F... Ale to dobrze, bo nie trawię już teraz jedynki i dwójki. Zapowiada się super film, tylko... co z Letty? :) Tym razem walczy przeciwko?
Nawet ciekawie się zapowiada :D A co do całej seri to zjednej strony szkoda że odbiegli od motywu z pierwszych 3 części bo to było fajne i miliony ludzi się tym jarało, no ale z drugiej strony to to by było nudne już ;) Ale sądząc po ostatniej scenie z Tokio Drift to wrócą jeszcze do tego motywu... Ja czekam z niecierplimieniem na ten film :D no i tak a prpo, jeszcze jestem ciekawy filmu "Need For Speed" ^^
[movie=youtube]p1QgNF6J1h0[/movie]
I co powiecie? Ja jedno słowo - kocham <3 :D
Coś czuję, że to ostatnia część FF. Skończyła się miła atmosfera drobnych złodziejaszków. To czysty film akcji i rozpierduchy. I na siłę ta fabuła wymyślona. Nagle Letty ożywa, a przecież Dom za nią walczył w 4. To bez sensu. Mam nadzieję, że 7 nie będą na siłę robić, albo zmienią ekipę do budowy. Potrzeba jakiejś świeżości.
Nie, nie ostatnia. Fabuła 6 miała być powiązana z 7 - więc z góry wiadomo, że nakręcą chociaż do "siódemki". Poza tym - dobre wyniki finansowe mogą zdziałać cuda. :>
Kasa kasa kasa. A gdzie oni mają finezję? Wszystko napędza kasa, masz rację Siekierka. Ale dla mnie F&F umiera. Przemienia się to w Szklaną pułapkę. :P
Vin Diesel zdradził datę premiery ostatniej, siódmej części Fast & Furious - 14 lipca 2014 :)
[movie=youtube]g1RiBqX0LFs&hd[/movie]
Kilkanaście nowych ujęć.
Letty straciła pamięć i nie pamięta Dom'a?
( słuchajcie 2:21 )
Double post ;D Ale trudno.
[movie=youtube]C_puVuHoR6o[/movie]
Oglądaliście? Tydzień temu został dodany, a ja dopiero teraz go obejrzałem. :D Ponownie kilkanaście nowych ujęć :)