Wytwórnia Universal ustaliła datę premiery szóstej częsci popularnej serii z Vinem Dieselm i Paulem Walkerem w rolach głównych.
"Szybcy i wściekli 6" zadebiutuje w kinach w USA 24 maja 2013 roku. Szósta część nie jest zaskoczoniem, ponieważ "Szybcy i wściekli 5" dotychczas zarobili na całym świecie prawie 600 milionów dolarów.
Szczegóły szóstej odsłony są na razie nieznane, ale spekuluje się, że Vin Diesel, Paul Walker i Dwayne Johnson powrócą do obsady.
No i git :f Po zobaczeniu krótkiej scenki po napisach końcowych Fast Five można było się dowiedzieć, że Letty żyje i upozorowała swoją śmierć. Więc jak sie domyślam w 6 części Dominic dowie się o tym i będzie chciał ją odszukać. Agent Hoobs pewnie ruszy w pościg za nim. W Fast Five powrócił Vince, a co się dzieje z Leonem ? Może jego postać powróci w 6 części ?
A ja jeszcze 5 częsci nawet nie obejrzałem, trzeba to nadrobić ..
Oby jakość była wysoka, oby nie przełożyli jakości w ilość i nie zrobili z tego serialu :)
Ja tam Was nie rozumiem - od czwórki każda część, która wychodzi, jest najlepszą z serii. Czwórka była świetna, piątka - jeszcze lepsza. Świetny klimat, idealna fabuła... Wszystko to znaleźliśmy w ostatnich częściach Szybkich i Wściekłych. W szóstce nie będzie wyścigów, więc doczekamy się pełnego kina akcji. Zresztą, w piątce był tylko jeden, z tymi Chargerami.
zgadzam się z przedmówcą akurat fast five to było bardziej kino akcji niż film wyścigowy ale bardzo przypadło mi do gustu więc 6 na pewno znów nas zaskoczy;]
hmm.niby tak..no ale ja lubiłem F&F za te wyścigi.a teraz to po prostu zwykły film akcji będzie..wolałbym jednak troche wyścigów.
No co ty - pierwsze trzy części zalatywały taniochą i tandetą. Od czwórki jest inaczej - wreszcie porządna akcja, nie jest to już very cheap.
Ja nie wiem, jak oni zamierzają zrobić Szybkich i Wściekłych 6. Przecież na końcu piątki Vince i reszta gangu kupili sobie po wyścigowym aucie, a potem chcieli wrócić do ''normalnego życia''. No, ale zobaczymy co tam wymyślą ;)
Deew jak mozesz pisac, że Vince kupił sobie wyścigowe auto skoro zginął w strzelaninie w Faveli !!
Eee... to chyba mi się pomyliło. Dawno nie oglądałem F&F. CHodzi mi o tego łysego gościa.
Jak dla mnie to odchodzą od tematyki, robią na siłe, niby nie są złe, ale dobre też nie .
Odchodzą od tematyki? Oni dopiero budują porządną tematykę. Pierwsze części to była niskobudżetowa tandeta.
W tych nowszych częściach samochody to już odgrywały rolę drugoplanową, ale mnie to i tak nie przeszkadza. ;) Ale z drugiej stron, to ile można wałkować to samo? Chcecie wyścigów co chwila, to do NFS marsz. :P
Sorry Batory, ale jak dla mnie to seria "Szybkich i Wściekłych" skończyła się na części trzeciej, czyli na "Tokyo Drift". Każda kolejna część po "Tokyo Drift" nie miała tego, za co polubiłem serię "Szybkich i Wściekłych", czyli dużo wyścigów i tuningu. Część czwarta i piąta tego nie miała, a tu już szósta w drodze, a z tego co się dowiedziałem na temat tego filmu, to będzie jeszcze gorzej (jak dla mnie oczywiście).
Dokładnie. Kolega wyżej ma rację. Dla mnie trójka była ostatnią taką częścią z czego słynęła SERIA F&F. Część czwarta i piąta skupia się nieźle na fabule i stała się filmem już nie o wyścigach i o nocnym życiu za kierownicą z wciśniętym gazem do dechy.
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Jak dla mnie piątka była dobra i była zaraz po 1
O czym była 4 część bo nie pamiętam ??: d
Ja myślę podobnie jak Radzio, bo f&f oglądałem jeszcze jak.. no jak byłem mały :D I jak ktoś mówi f&f to od razu przypominają się te wszystkie wyścigi, odpicowane fury itd. A już np. w bodajże w 4 albo w 5 części, film jednak odbiega od tej tematyki poprzednich części...