Do tego programu nie jest potrzebne spolszczenie, da się wszystko spokojnie ogarnąć bez spolszczenia czy znajomości języka angielskiego...
Ja tam coś ogarnę, ale trochę trudno się obsługuje, jak laikiem jesteś.
Ten program jest w miarę prosty po prostu trzeba mieć głowę do sampli i fantazję ! ;)
Trzeba mieć wyobraźnie i po prostu tworzyć muzykę z głowy, dla niektórych jest to łatwiejsze, a dla innych trudniejsze...
Dzisiaj zrobiłem kawałek bitu, na pierwszą zwrotkę :)
Ja się bawiłem hmmm... W tamtym roku chyba to tak troszkę ogarniałem ;P Ale teraz mam w miarę dobre słuchaweczki może coś znowu spróbuje ! ;)
Ja właśnie się teraz przymierzam do jakichś dobrych słuchawek :P
kovalcio, zapodaj jak coś zdziałasz :D
Ja mam takie dosyć skromne słuchawki , ale jak na tą cenę świetnie się spisują ! ;) Plantronics Gamecon 367 , a jeżeli chcesz coś dobrego polecam Pioniery ;)
Ja mam tam jakieś z Biedronki Phillipsa.
Widziałem ten sprzęt .. hmm jak na Biedrońskie warunki to nawet , nawet , ale wiadomo nie mają też jakieś nie wiarygodnej jakości ... Ale ciężko wybrać jakieś słuchawki ,żeby dobrze spisywały się z grami jak i muzyką ..
przejście w 0;45 - 1:00 znakomite ;)
// ogólnie dobra robota ;) ale przejścia powinny być szybsze..i dawaj więcej piosenek niż '' bitów,dźwięków ''
Kovalcio zacznijmy od tego , że to nie twój remix tylko twój remix , remixu Slaybacka ( nie mogłem się powstrzymać , bo to prawda ) zrobiłeś tu początek po zwrotce wkręcającej w refren zrobiłeś niepasujący motyw echa przyspieszyłeś piosenke no i zrobiłeś muszę ci przyznać niezły koniec , tyle suchej krytyki ćwicz!
Taak działałem bardziej na MASH-UP'ie ;) Ale jakoś ostatnio brak pomysłów
Mashup byłby jakbyś zrobił do tego motywu inną piosenke albo po ten motyw inną piosenkę puścił , tak ci nie wyszło . Ale mimo to cieszę się , ze moja krytyka cię nie zdenerwowała , i cieszy mnie ten fakt iż młodzi ludzie zajmują się muzyką , ja narazie sety robię :)