pamiętam cie DJ koval :D miałeś już trochę tego chyba :) nutka nawet fajna :) pij nutki będziesz lepszy :D wysłuchałem już 10 minut..jeszcze 60 :D
heh ;D Tylko tam na końcu jest bład pliku niewiem czemu ;/ Ale mam nadzieję , że ogólnie daję radę secik
Żeś nieźle przywalił z tym Seek Bromance na początku ^^ Dopiero słucham, ocenę dam za chwilę.
Możesz podać playlistę ? ;)
Dam bratu link, na 100% mu się spodoba. Mimo, że takiej muzyki ja nie preferuję, to set może być.
1.Coldplay-Paradise(Fedde Le Grand Remix)
2.Laurent Wery ft Swift K.I.D & DEV- Hey Hey Hey ( Pop Another Bottle)(Chuckie Club Mix)
3.Marco V - Rokker ( Extended Mix)
4.Jean Elan- Flashed(Orginal Mix)
5.Swanky Tunes & Hard Rock Sofa- Phantom (Orginal mix)
6.1000 Sterne ( Wishes&Dreams Remix)
7.Chuckie ft Gregor Salto - What Happens in Vegas (ibiza VIP Mix)
8.Jean Elan - NERD(Orginal Mix)
9.Lele Troniq- Unbreakable(Alien a dance Broken Dreams Remix)
10.Avicii-Levels(Orginal Mix)
11.Mark Eteson feat. Audrey Gallagher - Breathe On My Own (Daniel Kandi Remix)
12.Avicii-Fade into Darkness
no koval dobra wstawka xdd
Kocham Video w tym remixie ! ;D jak zwykle kozackie ;)
Sorki, że post pod postem, ale chcę odświeżyć temat, i się coś spytać. Kovalcio- w czym robisz remixy?
Virtual DJ ;) Na początku jest dosyć trudno zwłaszcza bez sprzętu ale można bez problemu ogarnąć .. Mi to np. zajęło parę miesięcy , żeby przyjemnie dało się słuchać setów , ale podstawa to są porządne słuchawki na których w miarę czysto słychać dźwięk ! ;) I już zdradzam , że szykuję jak co tydzień nową produkcję taki House'owy klimat ! ;)
Ja mam Virtual DJ, Traktor DJ Studio 3 i FL Studio 10, ale każdego nie ogarniam.
Virutal DJ jest chyba najłatwiejszym programem , FL polecam gdy chcemy zacząć swoich sił jako "kompozytor"
Ja właśnie próbuję zaczynać przy FL 10, nie mam "żadnego" doświadczenia (czytam różne tutki), nastawiłem się na rap :)
Polecam oglądać Tutki na YT , ja tak zacząłem trochę na znanych kawałkach próbować , Tiesto- Adiago For Strings i Benny Benasi . Jeżeli wychodzą Ci podobne dźwięki to jest dobrze ;) Właśnie chyba sobie ściągnę FL bo dawno się tam nie bawiłem xD
Ja próbowałem jedynie na klubowej muzyce jakoś nigdy nie patrzyłem na inny rodzaj muzyki w tych programach :p
Ja dzisiaj dopiero zczaiłem jak pętle robić. I tak mi to słabo wyszło, bo tylko takie małe bity robię. A poza tym kovalcio będę miał chyba sprawę do Ciebie.
Na początku się wystraszyłem tymi wszystkimi opcjami w FL 10 i dodatkowo w języku angielskim all, ale się przekonałem, że ten program nie jest w ogóle skomplikowany, już zaczynam powoli to wszystko ogarniać, najpierw napiszę jakiś tekst, a potem będę próbował dopasować do niego bit :D
Właśnie trzeba wykminić spolszczenie. ;)