Być może. Mi się tylko tak zdaje. Ale przy nowym updacie będą 3 nowe auta, w tym Panamera. Na YT znalazłem trochę hidden carów:
- Panamera
- Lotus Exige S
- Bentley Continental Supersports
- Renault Megane R.S.
- Chevrolet Camaro SS
Tak więc jeszcze dwa spośród tych dojdą przy najbliższym update'cie. Obstawiam Megane i Bentleya. Czyli będzie nowy detronizator GT-R, jeśli chodzi o pościgi w T3.
Są jeszcze M3 GTR, GT-R V-Spec oraz jakieś 911 w początkowej fazie roboty. A co do aut - jak już wcześniej mówiłem, najbardziej zależy mi na Panamerze i na tym, by była ona za IGC. Osiągi ma nieco gorsze niż Elise, dlatego na to liczę. Wtedy na pewno zagości u mnie w garażu.
SHELBY, SHELBY COBRA "DAYTONA" COUPE, WZÓR I PROJEKT (WZÓR HANDLOWY) SAMOCHODU "DAYTONA" COUPE VEHICLE są zarejestrowanymi znakami towarowymi i/lub wzorami handlowymi należące do Carroll Shelby and Carroll Shelby Licensing, Inc. (Shelby). COBRA i wzory COBRA SNAKE są znakami towarowymi Ford Motor Company i zostały wykorzystane na mocy licencji.
Tak więc pojawi się Shelby Cobra albo Shelby GT500.
Autka się nie pojawią, póki nie będzie na nie licencji. :) Mała gratka - za przekroczenie progu 50,000 kliknięć "Like" na profilu Worlda na FB, EA podarowała nam kod na 25% dodatkowej reputacji na 7 dni. Kod jest ważny tylko do końca piątku, tak więc radze szybko go zrealizować. :) B6RQ-HWA9-WDD4-GWNF
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.