Lepiej podaj czas na Waterfront, jaki nią wycisnąłeś (w porównaniu do RTR-X) bez power-up'ów i wypadków. Wtedy będziesz mógł stwierdzić czy Zonda jest taka pro. :)
Kurde, wyprzedziłeś mnie :p. Z kodu na 959 skorzystam, bo mam zamiar je kupić. U dilera zaś pojawił się Lotus Exige Cup 260 Adrenaline, czyli ten, który niedawno był prezentem do paczki SB. Oba kody są ważne do Sylwestra.
O Jezu, klikasz w te boosty które mają w dolnym rogu komórkę i te które Cię interesują. Klikasz w to i masz wszystko wyjaśnione jak to zrobic. Trzeba tylko użyc mózgownicy. :P
Mam pytanie do was. Zamierzam kupić RTR-X i jeszcze jedno T3 4fun. I zastanawiam się nad Viperem, Vettą, Fordem GT i SLR. Odpowiedzcie mi w tym temacie, co wybrać. Z góry dzięki.
Viper to czołg, Vetta to dupa (jedynie Carbon Limited Edition jest bardzo dobry), Ford GT taki sobie a SLR też takie sobie.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.