Audi TT RS za IGC! Zgodnie z moimi przewidywaniami. Kosztuje tyle co Skyline, czyli 480k. To też zgodnie z moimi przewidywaniami. :p
Pojawiła się także policyjna wersja SLR-a, rzecz jasna z bajerem, jakim są światła policyjne.
Jakiś czas temu w Ask Marc padło pytanie czy będziemy mieć możliwość dodawania do swojego profilu/nicku flag państw z których pochodzimy. Odpowiedź brzmiała: "Być może, ale niedługo wypuścimy "typowo regionalne" edycje samochodów."
Właśnie mam okazję przedstawić Wam jeden - Lotus Exige Cup 260.
Gwozdek - ja również. Ciekaw też jestem, jak Run wyglądał będzie w finalnej postaci... Chyba, że po prostu wydawać będą patche graficzne, może kiedyś przeniesienie gry na silnik Frostbite? Kto wie. :P Ale to będzie cudowne: Bayview, Rockport, Palmont, Tri-City, kaniony, może to miasto z U1... Ach, rozmarzyłem się... :P
Dzisiaj o godzinie 11am-12pm [PDT] czasu amerykańskiego (nie wiem jaki to będzie czas polski) odbędzie się 50 epizod "Ask Marc" prowadzony na żywo. Co to oznacza? Oznacza to, że KAŻDY będzie mógł zadać pytanie podczas chatu. Wszystko jest dostępne TUTAJ. Taka mała gratka dla fanów - podczas "konferencji" zostanie oddany do dypozycji kod na darmowe SpeedBoosty. (najprawdopodobniej na 1000 pkt.)
Edit: Pytanie zadajemy na profilu FB Marca De Vellisa w komentarzach wiadomości, która niedługo zostanie wysłana.
TUTAJ mamy zegar, który będzie nam odliczał czas do rozpoczęcia chatu z developerami NFSW. Czekajmy więc... :)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.