Już dzisiaj, o godzinie 19 rozpocznie się Spot the Devs. Tradycyjnie, devsi będą jeździć autem, którego jeszcze nie ma w grze. Najprawdopodniej (mam 100% pewności) devsi będą śmigać Aventadorami. Więcej informacji wkrótce!
Konkurs polega na tym, aby znaleźć developera gry, który jeździ samochodem, który jeszcze nie został dodany do sklepu. Należy mu cyknąć fotkę i wysłać zdjęcie na odpowiedniego maila. Szczegółowe informacje znajdziesz zapewne dzisiaj na oficjalnej stronie Worlda.
Jadą z tymi kodami na ostro, widać chcą zachęcić do kupna :P
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Musiałem sobie jakiś prezent na święta sprawić. :E Tak, mam Cobalta. A Aventador pewnie tyle kosztuje, gdyż najprawdopodobniej jest to niestety ostatnie Lambo w World. :(
Jeśli im tak zależy żeby ludzie kupowali te "biusty", to niech zrobią taką promocję jak kiedyś.. 50 000 SB = 11zł :D Jestem ciekaw ile im wtedy napłyneło kaski. xD Narazie to niemam chęci wydawać ok. 80 zł na jakieś autko w wirtualnej grze, a co najmniej tyle kosztuje gra :<
Siekierka nie przesadzaj. Myślę, że obniżka -50% wszystkich by zadowoliła, a i w grze nie byłoby takiej lawiny super aut na drogach, tak jak w zeszłym roku.
Ja czekam na darmowego rentala Aventadora. Spisuje się on niesamowicie!
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.