Jesteście zaślepieni. Tak jak 90 % ludzi.
Trochę odejdę od tematu, na końcu napiszę coś zgodnego z nim.
Dzięki FB2 BF3 przebije MW3? To jest tylko grafika i fizyka, które w MW3 są w porządku i nie potrzebują zmiany. Poza tym, każdy mów, że MW3 nie oferuje nic nowego, a BF3 jest cały nowy i w ogóle słiit sretetete. MW3 pobije BF3. Zobaczcie: Prześwietna kampania (jak zwykle, to jest pewne), Special Ops z 2 nowymi trybami, w tym Survival - nieskończone fale przeciwników, wytrwaj jak najdłużej (max. 2 graczy). Mówicie, że multiplayer będzie odgrzewany kotletem "jak zwykle"? Multi będzie wzorowane na COD4, który był grą rewelacyjną. Poza tym, wprowadzą nowe mapy (100%), nowe bronie (100%), nowe tryby (Potwierdzone przez Bowlinga), całkowicie nowy system odblokowywania broni, perków, dodatków itp itd - nie będzie CoD Points, jak w Black Ops, nie będą też one odblokowywane poprzez wbijanie leveli, jak w MW2, no więc na pewno zademonstrują coś nowego i świeżego (potwierdzone przez Bowilinga). [Myślicie, że skoro Black Ops było shiterskie, to MW3 też takie będzie? BZDURA! Te gry robią dwa różne studia: profesjonaliśći z Infinity Ward i dupki z Treyarch którzt nie znają się na rzeczy. IW zawsze robiło pro gry, a jedyną ich wpadką był IWNet w MW2, ale jestem pewny, że tym razem nie zawiedzie.] No to wybaczcie, ja takie "kotlety" to mogę jeść codziennie. Co oferuje BF3? BF2 z nowym silnikiem i kilkoma małymi dodatkami, no bo po co coś dodawać, zrobimy nowy silnik, fani będa zachwyceni i nie zauważą, że prawie nic nie zmienimy, nioch nioch, zresztą nawet nie musimy się wysilać przy okładce, ulepszymy tylko tą z Bad COmpany 2 a fajni I TAK niczego nie zauważą!(tak, wiem że poprzedni był BFBC2 ale mówione już było że BF3 jest wzorowany na BF2, tak jak MW3 wzoruje się na COD4).
I proszę bardzo, mówcie, że jestem stronniczy, że jestem antyfanem BF i fanboyem COD. Proszę bardzo, ale to nie prawda. Nie lubię BF, ale jestem fanem COD (nie mylić z fanboyem!). Po co zmieniać coś, co i tak się bardzo podobało podoba i będzie się podobac ludziom, w co chcą grać i za co wydają kasę i myślą że to słuszne (i wg. mnie mają rację)?
Modern Warfare 3 pobije Battlefielda 3. Takie moje zdanie i nie hejtujcie mnie za to że wyraziłem to co myślę (bo tak by zrobiło większość przygłupich psychofanów BF3).
To tyle jeśli chodzi o starcie MW3 vs. BF3.
A teraz przejdę to tematu.
Jakotako czekam na Battlefielda 3, ale tylko po to, żeby sprawdzić moje przypuszczenia (patrz krótką gadkę na górze). Kupię BF3 kilka miesięcy po premierze, może rok po - tak samo, jak Medal of Honor, wtedy kiedy stanieje i będzie się opłacało. Jednak ogólnie rzecz biorąc, nie interesuje mnie BF3 i nie czekam na niego z taką niecierpliwością jak np. na Modern Warfare 3, FIFA 12 czy NFS The Run.
Dziękuję za uwagę :)
P.S.
Bambus: oprócz CoD Elite w MW3 będzie też Steam, prawdopodobnie. Wnioskuję to z tego że na Steam już ruszyłą sprzedaż Pre Orderów.