Ahaaa. Ciekawe: na PW swój najlepszy (oczywiście zdaniem uczestnika) samochód z Showroomu. Znaczy, że auta sobie nowego nie mogę zrobić tylko muszę dać rupieć sprzed roku taa? : D
Najgorsze zasady konkursu wg mnie jakie słyszałem. ;P Zazwyczaj użytkownik ma czas aby zrobić coś czego nie było widać na stronie ;) Tak myślałem, że konkurs będzie kosmiczny :D
ps. chyba, że tylko 1 etap taki to ok. :D
VilD - Tak, tylko 1 etap taki. Jak Ci nie pasuje, wycofaj się. Na początek będzie bez głosowania i jury wybierają kto się zakwalifikuje dalej. Potem już będą głosowania na forum i różne etapy :D
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, proszę pisać.
Jaki jest czas pierwszego etapu?
Mam nadzieję że przejdę, chodź moje auta wiążą się z brekiem naklejek(trochę PC słaby).
Tak, można. Jest napisane wyraźnie.
Vild mają. Jak ma słabą karte graficzną to albo ich nie widać albo są baaaardzo zniekształcone, to samo miałem w shifcie 2 puki nie zmniejszyłem efektów graficznych
To na czas tuningu można zwiększyć rozdzielczość i szczegóły :)
Naklejki są ładne ale wczytują się długo i w dodatku coś spiep****em, i wywala do pulpitu jak próbuje jakąś nałożyć.
Zrób reinstal gry poprostu i poświęc trochę więcej czasu wtedy. Nie róbmy Offt.
Że tę się tak zapytam ile ma być fot furki wysłanej na konkurs? Z jakiej perspektywy ma byc przedstawione auto bo ja np. nakładam 3 na jedna fotkę(bok, przód i tył auta). obróbka graficzna dozwolona czy może nie (ważne przy wyborze fur przez sędziów). Jeżeli będę chciał wystawić jakieś z aut z SH to wystarczy, że wyślę link czy fotkę trzeba zamieszczać na jakimś hostingu ?
Tak. W tym etapie i tak auta wybierają jury, więc może być obróbka. 1 zdjęcie na razie wystarczy.
A co z linkiem? Mozna dac link ze Sh czy wysyłac z hostingu zdjęć ?
OK. To może wysmaruję cos nowego na poczatek konkursiwa brehehehe :f