No coś w tym stylu. Tylko, że pod autami dodatkowo dołączona będzie długa opinia każdego z jurorów. :-)
Bo ja już kończę auto to mam wtedy na te pw wysyłać?
Tak, jak wszyscy wyślą nastąpi głosowanie na forum.
Bez obrazy...ale nie chcę żeby taki Dzony oceniał moje auto...duży spoiler różowy kolor i u jego mam 1/5...
Czytaj trochę bardziej zrozumiale. Auta będą anonimowe i użytkownicy podczas głosowania nie będą oceniać. Tylko jury oddaje swój komentarz, po zakończeniu etapu można sobie wstawić auto do SR.
Kup odświeżacz marki Brise - działa automatycznie co kilkanaście minut. No, panowie, szykować autka! ;-)
No wysyłać prace, do jutra 12:00 przyjmuję. Kto nie odda dyskwalifikacja.
To ja na pewno odpadam do 12:00 nie zdążę
Wybiła równo 12:00 z czym wiążę się zakończenie 1 części etapu 2, a dokładniej oddawanie aut zakończone ! Jutro na forum po naradzie jury pojawi się głosowanie.
Przepraszamy, ale nastąpiła mała zmiana zasad. Otóż poprzez zwyczajne lenistwo pana Radek11 głosowanie zostało przesunięte na 28 sierpnia, na godz. 20:00. Zamiast pracy pana Radka zobaczycie samochód użytkownika sebastianek, a musimy dać mu na to czas. Jeszcze raz przepraszamy.
Nie wyciągaj słów z kontekstu, Radku. :-) A jeśli zależałoby Ci na wygranej to łaskawie przepisałbyś tekst na PW. Zresztą - nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, więc nie spamuj łaskawie w temacie, Radziu...
Panowie, Panowie. Zacznijmy od tego, że F3 rozwikłał to całe zamieszanie.. Siekerka z całym szacunkiem, ale cóż za problem wstawić zdjęcie zamiast wklejonego tekstu..? Ja wysłałem do F3 tak samo na speedyshare wszystko i w programie microsoft office napisałem ten opis i w pliku txt go wysłałem... F3 do mnie z tekstem, że nie chce mu się otworzyć.. Więc co? Plik txt Paintem otwierał? Jeżeli takie pliku notatnik systemowy, albo WordPad otworzy? Tak samo powiedział, że na hosting za mnie musi wgrywać zdjęcia..Jest jurorem i organizatorem konkursu, więc to jeden z jego obowiązków.
Morał z tego? Lenistwo nie Radka, tylko F3 tutaj zawiniło.. Podajmy przykład dzisiejszy:
^For3ver sierpień 25 2011 13:28:36
Pisz na forum, bo mi się nie chce..
Według mnie admin nie powinien takich rzeczy pisać, że mu się nie chce. Nie wiem ile PZero tzw. Siekierka ma doświadczenia w administracji, ale wiem, że na pewno od Pana F3 mam większe doświadczenie i w tym wypadku poległa ekipa organizująca konkurs.