benek, jeśli chodzi o to zdjęcie, ze czterema reprezentantami Polski, to tu bardziej chodzi o przesłanie, by ludzie wiedzieli, że jest takie coś jak żużel, a Polacy są w tym najlepsi, może mało osób o tym wie, ale Polska to potęga żużla, najlepsi i najmocniejsi zawodnicy, najlepsza kadra, najmocniejsza liga na świecie, i, mamy aktualnego mistrza oraz wicemistrza świata, w tym roku chyba się nie uda im wygrać, ale to już i tak duży sukces.
Może im więcej ludzi będzie się interesować żużlem, tym gorzej dla mnie, będzie trudniej zdobyć bilety :D, ale nie wszędzie ja będę, a potrzebny jest większy doping, choć i tak już jest duży, inni narzekają, że nie mają z kim gadać o samochodach, też lubię samochody, ale jak bym miał kimś pogadać o żużlu to nawet w internecie trudno, bo to "pokolenie" woli, piłkę nożną i skupiać się na czymś co Polakom nie wychodzi oraz na bójkach, na takim meczu to sporo dziadków przychodzi, ale przynajmniej jest więcej młodych osób, z pokolenia, wnukowie, synowie itd. ja akurat od ojca się zaraziłem, gdyż kiedyś był kibicem i jeździł prawie na wszystkie mecze Polonii oraz różne Grand Prix. Chcę po prostu by jak najwięcej ludzi zobaczyło to zdjęcie, a szczególnie z zagranicy, że Polska trzy razy z rzędu zdobyła mistrzostwo świata :)
Co do zdjęcia to nie wina autofokusa, tylko ustawiłem zbyt długi czas naświetlania, nie miałem wtedy statywu, a szkoda, jak ustawiłem znowu krótszy czas naświetlania to było bardzo ciemno, więc ciężko było, bo reflektory pogasili...
Teraz skomentuje Twoje zdjęcia:
Bunny hop: Zbyt ocieplone takie jest to zdjęcie, fajnie koła złapane, ale postać jest niewyraźna, przy tym zdjęciu lepiej by było gdyby fotograf się schylił i zrobił tak jak by od dołu, bo nie wiadomo czy ten koleś jest w powietrzu czy nie, słaba jakość ogólnie...
Wizz air: Co taka słaba jakość, zapisałeś w *.png to zdjęcie czy w *.jpg? Kadr jest ok nawet, zdjęcie jest niezłe gdyby nie jakość :)