manulx robil wszystko zgodnie z regulaminem.
Edytujesz foty w jakiś programach graficznych manulx ?
Aa dobra, widzę, że tak. Przestań to robić :D
Dlaczego? To też na tym częściowo polega, jak się nie podobają zdjęcia to mów, mogę coś poprawić, właśnie o to chodzi...
No tak, ale trzeba umieć, a tak tylko psujesz foty ; / Te ostatnie mi się wcale nie podobają takie..
Ostatnią robiłem na autostradzie, jechaliśmy ze 160 km/h, oryginał dużo gorszy jest, to też zależy od warunków, no nie? :D
A pierwsza jest w HDR...
Ja robię bardziej tak artystycznie...
Canon 1000D, amatorska lustrzanka cyfrowa, a teraz chcę sobie kupić kliszówke jakąś, Fotografia to po prostu moje hobby, chce być z zawodu też fotografem, a na razie nic nie umiem...
Ja tam ogólnie nie lubię czarno-białych zdjęć. Na razie daj se spokój z obróbką zdjęć i się bardziej skup na dobrym fotografowaniu :D
Każdy ma inny gust, ja uwielbiam czarno-białe zdjęcia...
Ja tam za bardzo się nie znam na fotografii, no ale żeby podtrzymać na duchu naszych artystów, powiem, że wszystkie zdjęcia są super! :)
Czy ta panorama gór to czasem nie kotlina kłodzka ? ; >
Noo, to ładnie, wybieram się 16 sierpnia tam, jak co roku :)
Wiem, ja mówiłem że jade ogolnie do kotliny kłodzkiej, a miejscówki to zmieniamy co dwa dni, w tamtym roku najpierw byliśmy 3 dni w międzygórzu (ehh wymarłe miasto), potem nie wiem jak sie nazywała ta miejscowość, ale byliśmy w agroturystyce u pana Andrzeja (pozdrawiam xD) były zawodnik judo, był w gazecie, postawił na podwórku imitacje piramidy heopsa, a na końcu niedalego w hotelu ''Korona'' Ogółem mówiąc w kotlinie było tyle ludzi co nudystów na mazurach dlatego też nam się tam spodobało, spokój, cisza..