300 zł mówisz.. Ja za swoje dałem 400zł a twoje są dużo ładniejsze.. ehh..
To też chyba zależy na jaką okazję się trafi, ja swoje Delta Force kupiłem 120 złotych taniej.
300zl w Warsaw Shoes Store, a na allegro najtaniej widzialem chyba za 440zl.
.da_ace - Mam na jesień/zime bardzo podobne tylko troszkę ciemniejsze.. A pytanie, ile za nie dałeś? :)
A moje właśnie szybko się brudzą. Już są plamy takie fioletawe których za Chiny na da się zmyć...
Za swoje buciki dałem chyba 280 zeta, bo była promocja z prawie 400. A co do twoich Radon, bardzo fajne, ale pewnie szybko się brudzą ;P
Mi zawsze pasują, bo na ogół jestem ubrany na niebiesko lub szaro:) Problem jest taki, że się brudzą szybko:/
Bardzo fajne, kolory dobre, ale jak się takie kolorowe nosi to trzeba mieć na wypadek drugą parę w spokojniejszych barwach, bo mogą nie pasować, hehe.
Styl sportowy to nie tylko dresy F3 XD
Ja aktualnie noszę buty Nike Dunk High <3 oraz ecco takie całe czarne i też siegające kostek. Lubię i t-shirty, koszule, jakieś swetry i bluzy. Mam manię na punkcie łat na łokciach :D Ze spodni to zwężane dżinsy, najlepiej ciemne.
No tak, ale chodzi mi głównie o koszulki, bluzy itp.. A nie jakieś koszule np. :D
Cris, sam sobie zaprzeczasz - "preferuje styl bardziej sportowy" - "nie znoszę spodni dresowych".
Co do tematu, lubię się dobrze ubrać, ale czasami może i z tym przesadzam, trzeba znać granicę między elegancją, a pedalstwem, hehe.
Ja preferuje styl bardziej sportowy, elegancki oczywiście też ale to zależy od okoliczności.. W zwykłe dni ubieram sie najczęściej w ubrania firmy Nike, Adidas, Lacoste, Umbro itp.. Najczęściej jeansy firmy Levi's, orazi inne.. Lubie kolorowe materiałowe spodnie, nie wiem dlaczego, po prostu dobrze się w nich czuję :D Jakiś pomarańcz, czerwień.. Nie znoszę spodni dresowych.. Z butów to.. Uwielbiam Nike Mercurial.. Mam ich 8 par.. Ale to głównie na treningi piłkarskie i kiedy jest ciepło.. A w normalne dni to buty Lacoste.
Jezeli chodzi o mój styl ubierania się to jest luzny,szerokie spodnie DIIL,bluza PROSTO KLASYK,koszulka stoprocent lub SSG i buty airmaxy czarne.Jezeli chodzi o marke ciuchów których szanuje to napewno PROSTO,JWP,Ciemnej Strefy,SSG,360stopni od rufuza,stoprocent,DIIL,Elade,El polako,MASS DEnim, Grube LOLO,OutsideWEar.
No cóż, za modę trzeba płacić. Ja niedługo sam sobie coś kupię, na razie tylko dresy w Reserved. ;]