Ja się w 80% ubieram w Diverse i Reservedzie. 0 nylonowych ciuchów, w większości w 100% bawełniane. I w większości jasne. Jako że pracuję, to częściej ubieram koszule, ale nie zwykłe jak to się wszystkim kojarzą garniturowe, tylko takie "na luzie" Niekiedy nie wymagają prasowania; właśnie z w/w sklepów :)
Hmmm... Ja głównie ubieram się w House, Big Starze itp. Nie patrzę za bardzo na to, jaka firma, ważne, że firmowe. :) Bardzo, ale to bardzo lubię chodzić w jeansach, najlepiej albo w jasnych, albo w ciemnych (nie lubię pośrednich odcieni). Do tego najczęściej jakaś fajna bluzka, albo w szarym, albo w jakimś jasnym kolorze. Jak zimniej to w jakąś bluzę, ale nie lubię ani takiego skejtowskiego, ani takiego dresiarskiego stylu. No i większość kasy wydaję na ciuchy... Jak baba. :P
Buty... Nie rozumiem tylko ludzi, którzy coś widzą w Nike'ach. Wszyscy je praktycznie mają i przez to porządne buty stały się monotonne i po prostu nudne. Kiedyś - obiekt szpanu, teraz - masówka. I jeszcze ich posiadacze myślą, że są fajni. Dlatego ja mówię Nike'om stanowcze NIE! :) Adidas już w miarę OK, bo mniej osób je nosi.
Aha, Radek - te ciuchy nie zawsze kosztują aż tyle - na wyprzedażach są tańsze niż normalnie w sklepach. :)
Ja się noszę różnie :)
Przeważnie koszulki z Reserved bądź z tabaskoshop i to samo z bluzami albo noszę z Reserved albo z Tabasko :)
Buty (only Reebok) już od 5 lat kupuje Reeboki i są według mnie najlepsze. No i do tego Jeansy z Big Star albo Sztruksy z Reserved. Oczywiście na obecną aurę noszę krótkie spodnie jeansowe do tego czasami czapeczka "new era" :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Ja noszę głównie ubrania z croppa, z reguły luźne koszulki, bluzy z kapturem i jeansy.
Co do ubrań z cropp`a to mam parę rzeczy i jestem zadowolony tylko z jednej bluzy, reszta słaba jakościowo, blaknie i ogólnie dużo osób ma takie same dlatego nie noszę.
Jakościowo niektóre rzeczy faktycznie są słabsze, ale z tym, że dużo osób ma się nie zgodzę. Cropp wypuszcza stosunkowo często krótkie serie ubrań, i dość ciężko jest trafić na kogoś z np. identycznym podkoszulkiem.
Ja przeważnie noszę bluzy z Diverse, Nike, Adidasa bądź Reeboka, Spodnie to wyłącznie dżinsy Big Star. Teraz też koszulki Jordan (Nike), Reebok, spodenki And1. Buty zwykle koszykarskie, Reebok i Adidas. Zbieram na Jordany. :D
Ja zazwyczaj chodzę w bluzkach od Diversa, Umbro, Nike, Adidas. Spodenki Umbro, Adidas, Nike, buty Adidasa, Reeboka i Nike. Ostatnio kupiłem sobie Adidas Goodyear za 210zł. Opłacało się ;)
Czyli jak zwykle, dzieci na sportowo i myślą że są fajni... Jak ja tego nie cierpię. Przecież większość ciuchów z Nike, Adidasa itp. jest wieśniacka! Te napisy/znaczki zazwyczaj psują wszystko.
ja ubieram się tak aby mi było wygodnie :)....i nie dopisałem że lubię bluzki w paski :) całe w paski xD i również zakładam jak Inventer89 koszule kolorowe takie luźne....:)
PZ, ja się tak ubieram, bo mi wygodnie. I tak większość moich ciuchów to takie tam ubrania, a w tych chodzę np. do szkoły, czy jak gdzieś jadę. Radek, również lubię bluzy w paski ^^
Edit: Niedługo będę fotki cykał, to wam pokażę jak się ubieram ;)
nie zgadzam się też mam buty adi racer goodyer i uważam że są świetne wygodne i wytrzymałe;]
teraz kolejne zamówiłem adidas orleace stries;]
czekam na przesyłkę;]
Siema.
Ja ubieram się z reguły w Croppie lub w Diversie. Buty Reeboki takie jak prezentował De Ace. Spodnie luźnie można powiedzieć takie " Joł " :D Koszulka luźna prawie, że sukienka. Bluza z kapturem oczywiście luźna :D
Kiedy chodzę na Skate Park ubieram wąskie spodnie koszulę w kratkę i czapkę z prostym daszkiem.
Czasami kiedy ćwiczę z kumplami Parkoura ubieram spodnie dresowe firmy "Adidas" do tego buty "Adidas F50" I jakaś luźna koszulka.
Adamo jak ty ładnie pozujesz. :)
nie nabijaj się xD a jak ładnie "madzia" (mazda 323f) moja mazda wyszła;]
PSN: benek8
Origin: benek8
Adamo, w jakim kolorku ? I te zapinane na rzep ? ;)
Jak najdzie mnie ochota, to czasem założę białe spodenki, na to t-shirt jakiś, i na to jeszcze koszula. Ładnie to wygląda, tak śnieżnie ;D
Nabijasz te posty jak się da... Opanuj się trochę. ill.
koszulka ? xD nie no spoko a tak na serio to klawe spodencje xD bierut bez gadania :P
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!