Mada ile Tym masz lat xD Odinstaluj to i po problemie :D
No właśnie w tym problem jest że usunąłem Adobe Readera i myślałem że usunie też True Key bo jest jakimś powiązanym programem z Adobe (głupi ja xP), a osobno z panelu "programy nie usunę, bo nie czyta jego :( A nie wiem czy wejście ścieżką dostępu do plików True Key by usunąć wszystkie pliki nie jest równoznaczne z usunięciem programu i czy nie będę miał z tego tytułu przesrane w postaci zrypanego kompa xP
Odinstalujesz to jakims revo uninstaler albo total unistaler. Dodatkowo po zabiegu przeczyac kompa adwcleanerem i po sprawie.
To już prędzej CCleanerem poleci, bo ADWCleaner dał 2 razy dupy po całości xP
Bo nie umiesz go używać i nie wiesz do czego służy ;) Jak na razie, jest to najlepsze narzędzie do usuwania AdWare :)
Na winXP działało jak ta lala, na win10 niestety nie zadziałało...
Ja mam problem z napędem fizycznym
Dzisiaj zauważyłem że mój komputer nie widzi wogóle napędu fizycznego - ba, nawet ten napęd nie chce się otworzyć (xD). Ktoś pomoże?
Laptop czy PC? Czy jest widoczny w menedżerze urządzeń? Może się odpiął. Też tak miałem, że czasami nie był widoczny, ale nie było pewnego rozwiązania. Po prostu resetowałem komputer i za którymś razem się pojawił.
Już zauważyłem - po prostu odpięty napęd miałem.
Jeśli można o wszystkim to mam problem z grą Far Cry. ;p
Wszystko ładnie działa, tylko podczas rozgrywki ni stąd bierze i zacina na amen, tylko podczas gry, w menu już nie. Nawet zjechanie po detalach, zmniejszeniu rozdziałki, problem się powtarza, ni wuj nie wiem co zrobić, reinstall gry (3 razy...) też nie pomógł, płyta oryginalna, w stanie b. dobrym, wcześniej instalowana nie sprawiała problemów...
Panowie, chcę kupić kompa do ok 8000 zł. Może być trochę więcej. Chodzi o samą jednostkę, bez monitora, głośników itp. Zależy mi na tym by miał 2x 8GB DRR4 RAM'u 2400 lub 2666 mhz z jak najniższym CL, oraz GTX'a 1080. Płyta główna ze 4 slotami na RAM mi wystarczy, byle by miała SLI. Procesor jakiś lepszy Core i7, tylko nie mogę się jeszcze zdecydować co do socket'u. Dwa dyski : 1 SSD na system ok 160 - 200 GB oraz drugi dość szybki 1TB na same dane. Do tego jakaś fajna obudowa z 4 wiatrakami, chłodzenie na procesor, zwykła nagrywarka DVD i jakiś sensowny zasilacz. byle żeby nie był "na styk". Chodzi mi o dobre podzespoły z dobrymi opiniami. Macie jakies propozycje zestawu ? Najlepiej gdybyście podali mi linki do podzespołów na komputroniku.